Sanz i Chamorro s’imposen en la XXIII edició de la Matutina de Cullera

Sanz i Chamorro s’imposen en la XXIII edició de la Matutina de Cullera
  • La carrera registra al voltant de 400 participants i compta amb representació nacional i internacional

Moisés Sanz i Clara Isabel Chamorro s’han proclamat vencedors absoluts de la XXIII edició de la Matutina Platja de Cullera, celebrada el dissabte i que, pel seu recorregut sobre l’arena, constituïx una de les carreres més atractives del Mediterrani.

El vencedor masculí va requerir 25 minuts i 42 segons per a pujar al més alt del podi mentre que la fèmina emprà 30 minuts i 54 segons. Tots dos van córrer com a independents.

En l’absoluta masculina, els també independents Daniel Albitos i Xavier Sebastià es van classificar com a segon i tercer, respectivament. Albitos va lluitar amb Sanz fins a l’últim moment per una victòria que se li va escapar per tan sols un segon.

Pel que fa a la categoria femenina, la corredora del Coratge Missions Esther Botica va quedar segona. El bronze en el podi se’l va penjar Margarita Paucar del Pioneros de Sudamérica.

Participació
La Matutina va congregar dissabte prop de 400 corredors, alguns d’ells de procedència internacional. També va destacar l’alta representació d’altres comunitats autònomes. I és que la cursa aconseguix atraure molts dels visitants que passen estos dies de vacances a Cullera i la costa valenciana.

Malgrat començar a les 8 del matí, l’expectació en la platja va ser molt bona amb nombrós públic donant el seu alé als atletes que van dibuixar una preciosa serp de colors sobre la costa cullerenca.

La regidoria d’Esports de Cullera és l’organitzadora d’una de les carreres més atractives de l’estiu pel seu privilegiat recorregut per la platja de Sant Antoni a través d’un traçat de set quilòmetres. El regidor de l’àrea, Javier Cerveró, fou l’encarregat de repartir els premis entre els guanyadors.

Trasllat de la Torxa
Prèviament a la Matutina, el divendres a la vesprada més de 250 persones van participar en una nova edició del Trasllat de la Torxa, la carrera de relleus en la qual els esportistes locals evocaren el recorregut de la flama olímpica.

La cita s’inicià en el pavelló cobert i va recórrer els principals carrers de la ciutat fins a arribar a l’alt del Castell des d’on va descendir pel barri del Pou fins als Jardins del Mercat. Allí la tenista local Marta Serra, campiona per equips de la Comunitat Valenciana; el taekwondista Ximo Fenollar, campió de la Comunitat Valenciana i Raúl Mur en representació de l’equip juvenil de futbol sala Maristas-Sucro Cullera, campió de la lliga i de la copa en la seua categoria i participant en el Campionat d’Espanya de Futbol Sala juvenil, van encendre el peveter. L’alcalde, Jordi Mayor, i Cerveró van acompanyar als esportistes en esta jornada simbòlica.

Ajuntament de Cullera

Fotografia de Crono Runner

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.