Detingut a Cullera per un presumpte delicte d’agressi贸 sexual en la platja

Detingut a Cullera per un presumpte delicte d’agressi贸 sexual en la platja
  • Es va oferir a prestar ajuda a una dona que buscava un familiar i la va guiar cap a la zona de les dunes per a intentar violar-la

La Gu脿rdia Civil ha detingut a un home de 21 anys, d’origen afgan茅s per la seua implicaci贸 en l’agressi贸 sexual a una dona a Cullera. Els agents, acompanyats de personal sanitari, es van traslladar al lloc dels fets nom茅s con茅ixer l’av铆s. La v铆ctima fou acompanyada fins a l’hospital de la Ribera.

Tot seguit es va iniciar l’operaci贸 鈥淎gretores鈥, per part de la Gu脿rdia Civil de Cullera, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor d’aquests fets.

La fase d’explotaci贸 d’aquest operatiu va tenir lloc el passat dia 25 de juliol quan l’equip de Policia Judicial de la Gu脿rdia Civil de Cullera va aconseguir detenir a la mateixa poblaci贸 a un home de 21 anys i de nacionalitat afganesa per la seua implicaci贸 en un delicte d’agressi贸 sexual.

El detingut s’havia oferit a la v铆ctima per a ajudar-la a trobar a un familiar en una zona d’oci i en el transcurs de la cerca la va guiar cap a les dunes de la platja.

Una vegada en el lloc va espentar a la dona i va comen莽ar a llevar-li la roba. En aix貌, la v铆ctima escolt脿 a diverses persones aproximar-se i va comen莽ar a demanar auxili, moment en qu猫 l’agressor va fugir corrent del lloc.

Les dilig猫ncies instru茂des van ser lliurades en el jutjat de Primera Inst脿ncia i Instrucci贸 n煤mero 3 de Sueca des d’on es va decretar la seua l’entrada a la pres贸 comunicada i sense fian莽a qualificant el delicte com una agressi贸 sexual en forma de temptativa de violaci贸.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.