Dinomauis guanya el trofeu de Futbol-Platja Ciutat de Sueca de la Falla Sucro

Dinomauis guanya el trofeu de Futbol-Platja Ciutat de Sueca de la Falla Sucro

Èxit de participació d’equips i assistència de públic en la IXª Edició de Futbol-Platja Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro el passat dissabte 28 de juliol en la zona de Camineros (La Llastra), junt al Xiringuito Gran Caimán.

futbol-platja-falla-sucro-sueca-2018_2Un total de 10 equips participaren en aquest campionat des de les 8 hores del matí fins a les 21 hores de la vesprada aproximadament. La classificació va ser la següent:

  • 1r (trofeu i 300 euros): Dinomauis
  • 2n (trofeu i 150 euros): Coixos Nois
  • 3r (trofeu): Buganvilla Pouet
  • 4t (trofeu): Buderinha
  • Millor jugador: Carlos Ribera (Dinomauis)
  • Millor porter: Adrián Aparici (Coixos Nois)

El primer partit de Semifinals entre els equips Buganvilla Pouet i Dinomauis va finalitzar en un emocionant empat a 5 gols, resolent-se en la tanda de penals a favor d’estos últims. La segon semifinal, no menys emocionant, va finalitzar en un empat a 3 entre els equips “Buderinha” y “Coixos Nois”, resolent-se en els penals a favor d’estos últims.

Final:  Dinomauis,  4 – Coixos Nois,  3
Partit de la final molt igualat i competitiu que es va resoldre al final per la major punteria de l’equip “Dinomauis”. Al igual que la resta del campionat, va destacar el nivell de tots els equips, la quantitat i qualitat dels gols, i, la gran afluència de públic.

La comissió de la Falla Sucro vol agrair a les empreses col·laboradores l’esforç econòmic que han fet, als nostres amics del “Xiringuito Gran Caiman”, així com a l’Ajuntament de Sueca, les Regidories de  Turisme, d’Esports, i Serveis Municipals, i, la Diputació de València, per facilitar en tot moment la nostra tasca.

Els nostres presidents Francisco Llinares Sisteró i Joan Martí Biendicho, les nostres Falleres Majors Elisa Berrendo Jiménez  i Paula Ureña Roselló, l’Alcaldessa de l’Excm. Ajuntament de Sueca, junts als regidors d’Esports i Festes i la Fallera Major de Sueca, donaren els trofeus als participants i els premis en metàl·lic en aquesta ocasió.

Per últim donar les gràcies a tots els components de la Falla Sucro pel seu treball, àrbitres, delegades taula i un llarg etcètera… demostrant una vegada més que la nostra falla segueix esdevenint un referent també esportiu any rere any.

Falla Sucro


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada