L’almussafeny Vicente Marí, quart en la prestigiosa carrera Baixa Aragó

L’almussafeny Vicente Marí, quart en la prestigiosa carrera Baixa Aragó
  • El pilot d’Enduro i motocròs, que s’enfrontava per segona vegada al repte, va destacar en aquesta prova de tres dies i més de 1.000 quilòmetres de distància

A la segona va la vençuda. Després d’haver d’abandonar la carrera abans de concloure la seua participació en la Baixa Aragó de 2017, el pilot de motocròs almussafeny Vicente Marí va aconseguir el cap de setmana passat rescabalar-se d’aquesta espineta i concloure la prova amb uns excel·lents resultats.

Marí, membre del Club Motociclisme Almussafes, va aconseguir una meritòria quarta plaça en la categoria Open Motos amb el seu vehicle KTM EXC 450, després de marcar un temps de 7:51:32 i situar-se a 27 minuts del capdavanter de la competició, el valencià Alejandro Andreu, i registrar una mitjana de 64 quilòmetres per hora.

La prestigiosa carrera Baixa Aragó es va disputar durant el cap de setmana amb un gran nombre d’inscrits en totes les categories. Es tracta d’una prova molt dura de tres dies de durada en la qual els principals obstacles solen ser la calor, els moments de granís, l’alta competitivitat i la dificultat del terreny.

A més de Vicente Marí i Alejandro Andreu, van disputar la prestigiosa prova de -450 els valencians Alfredo Granell (7é), Carlos Feltrer (9é), Adolfo Carceller (12é) i Pablo Toral (16é). L’almussafeny agraeix tot el suport rebut durant aquests dies per part del seu equip.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada