El pavelló d’Almussafes disposarà d’una sala dedicada a l’entrenament funcional i ‘crossfit’

El pavelló d’Almussafes disposarà d’una sala dedicada a l’entrenament funcional i ‘crossfit’
  • El projecte d’obra ha sigut adjudicat i compta amb un pressupost total de 161.784 euros

Els amants dels circuits destinats a l’entrenament funcional i el crossfit podran disposar d’un espai de 99 metres quadrats en el Pavelló Poliesportiu Municipal amb l’inici de la temporada esportiva 2018-2019. L’executiu local acaba d’adjudicar el projecte per a la renovació de la dependència pública a l’empresa Víctor Tormo, S.L., per la qual cosa els treballs per a la dotació d’este nou espai i per a l’increment de l’aforament de la sala de cardio s’iniciaran el pròxim mes d’agost.

L’empresa concessionària disposa de quaranta dies per a l’execució de la intervenció urbanística, que compta amb un pressupost d’adjudicació de 161.784 euros amb l’IVA inclòs, i ha incorporat unes millores al contracte que ascendixen a 34.831 euros.

“L’espai destinat al gimnàs en el pavelló poliesportiu d’Almussafes és clarament insuficient per a atendre l’enorme demanda, que ha sigut creixent al llarg dels últims anys. De fet, el passat trimestre no vam poder expedir nous carnets perquè això haguera posat en risc la seguretat dels usuaris i per a nosaltres mantindre en un nivell alt la qualitat del servici és una qüestió irrenunciable”, explica el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Tal com es va avançar el passat mes d’abril, el projecte consistix fonamentalment en la construcció d’un forjat intermedi amb fonamentació independent de la resta de l’edifici en la sala d’aeròbic de la planta baixa, que compta amb una altura suficient per a això, amb la qual cosa s’obtindrà un nou espai polivalent destinat a activitats d’entrenament funcional, que estarà annexat a l’espai dedicat a gimnàs.

D’esta manera, la nova sala d’aeròbic es desplaçarà a la primera planta, la sala de cardio guanyarà 26,93m² i tindrà una superfície final de 112,12m² i els usuaris del gimnàs podran disfrutar del nou espai destinat a entrenament funcional i crossfit, que incorporarà també nous programes d’activitats dirigides.

“L’oferta esportiva de l’Ajuntament d’Almussafes va creixent amb el pas del temps i en paral·lel a l’augment de l’interés de la ciutadania per la pràctica d’exercici físic. És important que les administracions públiques facilitem els hàbits de vida saludables no sols a través de campanya informatives, que també són molt necessàries, sinó amb inversions que milloren la qualitat de les instal·lacions públiques”, afig Bosch.

En el mateix pressupost s’inclouen també la reparació d’unes goteres existents per mitjà de la superposició d’una coberta de xapa galvanitzada sobre la coberta inclinada de la sala d’aeròbic i Way Tan Kong, així com la instal·lació d’una vitrina amb vista a les grades de la pista polivalent amb l’objectiu de pal·liar el dèficit d’il·luminació registrat en la sala de cardio.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada