Zaida Fandos i Andrea Galiana són proclamades falleres majors de Sueca

Zaida Fandos i Andrea Galiana són proclamades falleres majors de Sueca

El passat dissabte 21 de juliol al cau de la Falla Avinguda 18 de juliol –comissió a la que ambdós pertanyen- varen ser proclamades Falleres Majors de les falles de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes la senyoreta Zaida Fandos Gorris i la xiqueta Andrea Galiana Gorris.

A l’acte van acudir els membres de la Junta Local Fallera, la presidenta nata de la Junta i alcaldessa de la ciutat, Raquel Tamarit, el regidor de festes Salvador Giménez, el president de l’EATIM El Perelló Andrés Fernández i la regidora de festes de l’esmentada entitat Amparo Fernández, així com nombrosos representants de les setze comissions falleres de la ciutat, a més de familiars i amics de les dues, ja proclamades, Falleres Majors de Sueca.

La proclamació va començar nomenant i cridant a l’escenari a les xiquetes de la Cort Infantil, i en segon lloc a les senyoretes de la Cort Major, que van ser aplaudides per tots els assistents. El president executiu de la Junta, Bernardo Garrigós, i l’alcaldessa de la ciutat, que van presidir l’acte, els van fer entrega d’un pergamí commemoratiu del seu nomenament i d’un ram de flors.

Tots en peu i amb forts aplaudiments, quant varen ser nomenades, pujaren a l’escenari, primer Andrea i després Zaida, per rebre el pergamí que reprodueix l’acta del seu nomenament com a Falleres Majors i un ram de flors. Visiblement emocionades ambdós Falleres Majors varen dirigir unes paraules a tots els assistents, on expressaven el seu orgull per haver estat escollides com a màximes representant de les festes falleres.

Per a continuar el regidor de festes dedicà unes paraules i donà l’enhorabona a Zaida, Andrea i les seues corts, i finalitzà l’acte amb les paraules de l’alcaldessa que a més de donar l’enhorabona a les màximes representants desitjà a tots els presents unes meravelloses Falles 2019.

JLF

zaida-andrea-proclamades ffmm-sueca_1


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.