Detingut a Sueca un home de 55 anys per tinença il·lícita d’un Mausser de la Guerra Civil

Detingut a Sueca un home de 55 anys per tinença il·lícita d’un Mausser de la Guerra Civil
  • El fusell ha sigut dipositat en la Intervenció d’Armes de la caserna de la Guràdia Civil per a la seua remissió al laboratori de balística

El passat dia 20 de juliol es va tenir coneixement per la Guàrdia Civil de Sueca que un veí d’aquesta població tenia en la seua possessió una arma de foc, aparentment de les usades en la Guerra Civil, en disposició de fer foc, ja que no es trobava inutilitzada.

Una vegada coneguts els fets, la Guàrdia Civil de Sueca es desplaça al domicili d’aquesta persona, un home de 55 anys i nacionalitat espanyola, comprovant que es tractava d’un fusell txecoslovac, tipus Mausser, marca Brno, que podria datar de la passada Guerra Civil i no es trobava inutilitzat per la qual cosa podria haver sigut usat.

Per tot açò es procedeix la detenció d’aquest home, per un suposat delicte de tinença il·lícita d’armes. El fusell ha sigut dipositat en la Intervenció d’Armes de Sueca per a la seua remissió al laboratori de balística.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat nº2 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.