El Perelló estrena un gimnàs urbà ‘Street Work Out’ per a joves i no tan joves

El Perelló estrena un gimnàs urbà ‘Street Work Out’ per a joves i no tan joves

Un nou equipament esportiu s’alça al Perelló: un Street Work Out, un gimnàs urbà basat en l’entrenament en el carrer utilizant el propi pes corporal.

Des d’ara, els veins i visitants del Perelló, joves i no tan joves, disposaran d’un lloc d’entrenament i esplai nou a l’entitat local menor costanera.  La nova zona habilitada com a gimnàs urbà es troba ubicada en el parc de l’avinguda Adolfo Suárez, en l’encreuament amb el carrer Andrés Fernández Aguado.

Este gimnàs urbà, considerat ja com una nova modalitat esportiva, està conformat per un sistema d’exercicis físics que promou la llibertat en l’activitat física, ja que cada individu realitza els exercicis de la manera que millor s’adapta a ell i sense regulacions en l’activitat, al temps que fomenta valors com el respecte, la força i l’educació.

Ajuntament del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada