‘Rotllet de bou’, del Bar Els Rogets, millor aperitiu de la Ruta de la Tapa d’Almussafes

  • L’establiment amb més tapes servides va ser el ‘Forn Rosa’, que va elaborar un total de 2.609 de les 14.612 comptabilitzades en el conjunt de la iniciativa

ruta-tapa-almussafes-juliol-2018_foto-carioca

Foto: Carioca

La Ruta de la Tapa impulsada pel Club Gastronòmic ‘El Putxeret’ en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almussafes segueix sense tocar sostre. En la setena edició, celebrada del 28 de juny al 5 de juliol, els nou establiments hostalers participants van servir un total de 14.612 tapes, 1.468 més que en la convocatòria de 2017, la qual cosa, per al regidor de Festes, Andrés López, “confirma l’enorme èxit que aquesta iniciativa culinària té entre la ciutadania, que ix pels bars per a començar a concretar els seus plans per a les festes al mateix temps que gaudeixen del talent en els fogons dels nostres restauradors”.

El recompte de vots, realitzat el passat dilluns 9 de juliol en la seu de l’entitat davant la presència del propi López, els gerents dels locals participants i els membres d’‘El Putxeret’, va donar com a guanyadora d’aquesta edició a la tapa ‘Rotllet de bou’, creació del Bar Els Rogets. L’aperitiu, elaborat amb un cruixent de bou, formatge parmesà i maionesa de harissa, va ser el que va obtenir un major nombre de suports per part de la ciutadania.

Per la seua banda, el ‘Forn Rosa’ va ser el que va servir un major nombre de tapes, amb 2.609, i el que va despatxar més unitats de la mateixa tapa. Concretament, l’establiment va vendre 1.063 tapes de ‘L’Indi’, elaborades amb pa de poble, salsa de bolets, pit de pollastre al tandoori, formatge brie i cruixent de quicos.

El pròxim dimarts 17 de juliol a les 20 hores, coincidint amb la jornada dedicada a l’agricultura dins de les festes patronals, tindrà lloc en l’Àgora del Parc Central de la localitat a les 20 hores l’acte de lliurament de premis i el sorteig d’un val de 50 euros entre els participants en la votació per a consumir en l’establiment guanyador de la millor tapa.

Des de l’associació agraeixen “a tots la gran participació en aquest esdeveniment” i desitgen a la població que gaudisca “d’una bones festes patronals, que enguany venen carregades d’activitats per a tots, i d’un bon estiu”.

Aquest 2018 s’han adherit a la proposta, a més de ‘Els Rogets’ i ‘Forn Rosa’, els bars restaurant Ca Pepe, Hungría, El Musical i Días de Vino y Rosas i les cafeteries La Fonte d’Oro, Centre Cultural i Melchor.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.