Joves Socialistes celebra la cinquena edició dels Premis Ribera Jove

Joves Socialistes celebra la cinquena edició dels Premis Ribera Jove
  • L’organització juvenil premia a un grup de música, a un institut, a una societat musical i a entitats que treballen pels valors progressistes en la societat

Castelló de la Ribera va acollir el passat dissabte 7 de juliol la cinquena edició de l’entrega de guardons per part de l’organització juvenil de la Ribera del Xúquer. Aquests premis són una insígnia de Joves Socialistes, ja que es donen a conéixer entitats i persones que treballen dia a dia pels valors progressistes que defensa l’organització socialista.

En aquesta edició es van entregar premis a la revelació, a la igualtat, al treball en la societat, a l’activisme social, a la solidaritat i una menció especial a una  entitat local de Castelló de la Ribera.

El grup musical, L’home Brut va ser premiat amb el guardó de revelació per la seua aparició al panorama musical valencià. El premi a la Igualtat, es va atorgar a l’IES de Càrcer per la seua aportació als valors del respecte en la diversitat a les seues aules. I en defensa de la sanitat pública, Joves Socialistes va atorgar el premi al treball en la societat, a la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de la Ribera, amb qui celebràrem la reversió pública del privatitzat Hospital de la Ribera.

El guardó a l’activisme va ser per a Xúquer Viu, per la seua defensa d’un model mediambiental sostenible a la Ribera del Xúquer. Algemesí Solidari va ser premiada en aquest cas amb el guardó de Solidaritat per la seua tasca en ajuda a les poblacions més empobrides del món.

La menció especial va ser per a la Societat Musical Lira Castellonenca que va ser premiada per la seua contribució a la cultura musical des de fa més de cent anys al poble de Castelló de la Ribera.

A l’acte assistiren representants de tots els grups i col·lectius premiats i també va rebre la presència dels secretaris generals comarcals del PSPV-PSOE i del Secretari General de JSPV, Fran López, qui va destacar el paper de les entitats i els col·lectius per a transformar la societat.

La secretària general de Joves Socialistes de la Ribera del Xúquer, Maria Such, va agrair la presència de totes les entitats i col·lectius guardonats en aquesta edició. Such expressà que sense el treball diari de tots els col·lectius que defensen els valors socialistes de la igualtat, la solidaritat, i l’aposta per la cultura, és impossible canviar la societat, i per això volgué destacar la importància de l’entrega d’aquests premis.

JSPV de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada