La nova edició de la mostra de ‘food trucks’ del Perelló es durà a terme fora de la campanya d’estiu

La nova edició de la mostra de ‘food trucks’ del Perelló es durà a terme fora de la campanya d’estiu
  • Un acord entre l’ajuntament i l’Associació d’Hostaleria posposa la celebració del festival després de la temporada de vacances

amparo-fernandez-antonia-marco-el-perello-2018.jpg

Amparo Fernández i Antonia Marco

Reunits la Regidora de Festes, Amparo Fernández i representants de l’Associació d’Hostaleria del Perelló, la seua Presidenta Antonia Marco i el Tresorer de l’Associació Local, José Codoñer, van acordar posposar l’esdeveniment turístic a passada l’època estival, quan la població al Perelló recupera els seus índexs normals després d’un increment en el nombre d’habitants del 1.000 per cent durant els mesos de juliol i agost.

A més, la promoció d’un esdeveniment d’aquestes característiques durant la temporada de menor afluència podria suposar una forta injecció turística en la localitat.

“Portar de nou el Festival de Gastronetas després de l’estiu, com ja vam fer el primer any, seria una iniciativa molt positiva per a la dinamització turística i festiva local”, sosté Amparo Fernández.

“Com a hostalers, volem promocionar El Perelló de la millor manera possible, i amb aquest objectiu hem quedat a reunir-nos amb la Regidoria de Festes a partir de setembre per a proposar nous projectes de dinamització turística de cara a l’any que ve”, assegura la Presidenta dels hostalers Antonia Marco.

Un atractiu especial
Va ser en les festes patronals del Perelló celebrades al desembre de 2016 quan es van donar cita per primera vegada aquestes caravanes gastronòmiques o “food trucks”, que van repetir l’estiu passat amb notable èxit en la localitat costanera.

Aquest mercat sobre rodes ofereix, a més d’originals caravanes vintage amb plats de tots els racons del món, un ampli ventall d’activitats tals com a actuacions de música en directe i diverses atraccions per a la joventut.

L’Ajuntament del Perelló va proposar en el programa d’oci estival la celebració d’una nova edició d’aquest festival de food trucks, durant els dies 16 a 18 d’agost, com un incentiu turístic més dins de la variada oferta festiva-cultural en la localitat.

Per a açò, la Regidoria de Festes ha volgut explicar des del primer moment amb l’indispensable suport de l’Associació d’Hostaleria del Perelló, agrupació que aglutina a bona part dels establiments del sector hostaler local.

Ajuntament del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada