El col·lectiu de pensionistes de Sueca manté la seua activitat reivindicativa

El col·lectiu de pensionistes de Sueca manté la seua activitat reivindicativa
  • Les vacances no paren les concentracions dels divendres a la plaça de l’Ajuntament de Sueca

Malgrat l’aturada, per vacances, de les concentracions dels divendres, a la plaça de l’Ajuntament, de Sueca, el col·lectiu Pense Pensions Dignes, continua les seues activitats socials i reivindictives.

En Primer lloc, divendres, 22 de juny, van celebrar al Club social “El Teular”, un sopar de germanor, dels membres del col·lectiu, en què acabaren cantant  la “Cançó de les Pensions”.

A continuació, dijous 28, al Ple de l’Ajuntament de València, es va votar la Moció contra el PEPP (Projecte paneuropeu de pensions privades), que va quedar aprovada, gràcies als vots a favor de Compromís, PSPV, En Comú Podem, votaren en contra PP i Ciutadans. Els companys de la coordinadora valenciana, van ser acompanyats per alguns membres delcol·lectiu.

Al dia següent, divendres, 29 de juny, van acudir a la conferència que es va celebrar a Alzira,organitzada per Amnistia Internacional, sobre la llibertat d’expressió, impartida per Joaquim BOSCH, magistrat, molt conegut per la seua participació, com a expert i representant associatiu judicial, en programes de televisió en la “Sexta” i en la “cuatro”.

Per continuar la setmana d’activitats, dissabte, 30 de Juny, van anar a Alcoi, a una jornada sobre les pensions, Coorganitzada per la Coordinadora Alcoià-Comtat i Compromís. A migdia, dinaren amb els altres col·lectius, que hi havien assistit.

Per acabar la jornada, compartiren amb els/ les veïnes de Sueca, les “Dansaes”, del grup Almogàvers.

Encara que la major part del col·lectiu ja està de vacances, la portaveu Pilar Medrano, comunica que davant de qualsevol notícia, en relació amb les pensions, el col·lectiu rebrà la informació a través d’aquest mitjà de comunicació i per whatsapp.

Així,  el Congrés dels Diputats, aprovà el passat dijous, en els Pressupostos Generals de l’Estat, l’augment de les pensions, l’1,6% i els endarreriments dels sis mesos, segons El Ministeri de Treball, començarien a cobrar al juliol.

“Encara que acabem amb una bona notícia, no hem de perdre de vista que el que ens pagaran, són engrunes i per tant hem de continuar lluitant per assolir totes les reivindicacions, que són els drets que al llarg d’aquests anys hem perdut i és de justícia social, recobrar-los”, segons manifestacions de la Portaveu.

Pense Pensions Dignes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.