Crònica del CC Peus Quets de Sueca: Homenatge i santjoanada!

Crònica del CC Peus Quets de Sueca: Homenatge i santjoanada!

Què cosa tan merescuda com encertada per a un esportista que la celebració d’ un homenatge, a qualsevol nivell d’ estaments ja siguen privats com públics!

Un homenatge és retre al esforçat esportista de manera notòria tant el reconeixement com l’ agraïment per els resultats aconseguits, per la feina desenvolupada, per la entrega i la constància, pel l’ afany, el sacrifici i la lluita enumerant uns pocs dels molts valors dels que s’ alimenta aquesta gent.

peus-quets-gala-esport-2018_2L’ Ajuntament de Sueca ha tingut la agradable proposta d’ iniciar enguany un esdeveniment important i necessari d’ homenatge a l’ esport i als esportistesde Sueca, naturals de la ciutat o no, però afiliats a clubs i associacions esportives suecanes, totes i tots ambaixadors de “Suheca” per tot arreu a la comarca, al País, a l’ Estat i fins i tot a l’ estranger!

Per lo que respecta el Club de Córrer Peus Quets, a la pregunta de l’ Ajuntament de si consideràvem tindre algun membre amb probabilitats de ser nominat per a entrar a la terna dels elegibles, la resposta va ser un “SÍ” rotund.

Uns pocs de la Junta van proposar tres noms. Els de Albert Micó, de Luis Berriales i de Mila Sifre. El primer per campió provincial de 400m llisos, el segon per la seua entrega voluntària i la seua inesgotable tenacitat d’ entrenador, la tercera per ser la de més edat en actiu (65 anys) en molts circuits de carreres populars, trails, travessies o triatlons, darrerament, molt sovint “okupa” del podi.  Va haver més dels nostres mencionats, descartats finalment per tindre més futur per davant. L’ Ajuntament amb molt de criteri, decanta la balança nominant per a Peus Quets a l’ Albert.

Aquesta 1ra Gala de l’ Esport doncs és celebra al Bernat i Baldoví, dijous, amb la presència de l’ Alcaldessa Raquel Tamarit i del regidor d´ esports, cultura i educació Vicent Baldoví on Albert Micó queda nominat, atorgant el premi de millor esportista suecà de l’ any a Jorge Fortea, Boxa, Superwelter i campió d’ Espanya WBC Latino.

La vesprada del dissabte acull uns pocs Blavets a Almussafes. Set en total. Conta Manu Lena que Almussafes ha recuperat l’ antic recorregut de dos voltes per dins del casc urbà, molt més agradable que el d’ aquestes darreres temporades que es feia pel poble, pel terme i pel polígon industrial, inhòspit i sense públic.

El traçat, amb els seus suaus desnivells… que a la segon volta s’ agarren a les cames, veu passar una fletxa. Rubén Cerros fa meta en 36´00”, a 3:36/km. Per baix de 4 passa també per l’ arc Fran Navarro, marcant 39´31”. Manu Lena tanca la segona volta en 41´13” i  47´21” per a Gema Rosell. Sari Roselló , 53´07” i Paqui Riera, 54´31”.

Esther Rubio amb molèsties d’ estómac i unes poques nàusees, no acaba la prova. Bona decisió. Quant el físic no dona de sí, la prudència és la millor consellera.

Dissabte 23 de Juny, Nit del Foc, Nit de les Bruixes i Dimonis, Nit del Ros! La Nit màgica de Sant Joan que solapa l’ antiga festa pagana del culte al Sol, la nit del solstici d’ estiu.

peus-quets-sopar-sant-joan-2018Foc purificador, banys de mitjanit, herbes, cançons, balls, rituals i coca de Sant Joan… nit de disbauxa on, sense serenitat o seny, hom se pot desbocar!

A Peus Quets tractem de refrenar impulsos de bogeria i gaudim la nostra festeta de la Nit Blanca menjant, bevent, xerrant, alguns més del compte, rient i pot ser cantant i tot! Aquesta reunió nostra que va sorgir, pareix ser, d’ una idea de Ramon Monjo i, vestits de blanc eivissenc, ocurrència de Àngels Riera. Gens mal!

No en som massa, una quarantena, com mai…, sobrant menjar… com sempre! Aquí no es pot demanar rés més que participació. Si Peuets i Peuetes tenen coses millors que fer… poc podem des de la organització i ens pareix bé. És qüestió  de treballar més amablement la empatia i de enamorar de continu als nostres afiliats. Com tot en aquesta vida moderna, vendre el producte és el que ens porta redit; hi haurà que millorar-ho.Doncs ara, a pensar una xicoteta remodelació de la directiva superant mancances i entrebancs mentre anem polint i perfilant la XXXIª Volta a Peu a Sueca, la nostra “10K i 20K” on ens espera feina de calent.

La nit de Sant Joan formulem els nostres desitjos i precs, i ara… ja estem disposats, preparats i il·lusionats.

En marxa!

Joanot Presència
Peus Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.