El músic africà Ras Smaila i el guitarrista Alex Zayas, en el Corbera Blues Festival

El músic africà Ras Smaila i el guitarrista Alex Zayas, en el Corbera Blues Festival
  • Se celebra el pròxim cap de setmana i hi haurà una master-class de guitarra blues i una jam-session en la que podran participar tots els músics que vulguen

cartell-blues-corbera-2018Els pròxims divendres 29 i dissabte 30 de juny es celebrarà una nova edició del Corbera Blues Festival. Per quart any, la música blues tornarà a erigir-se en principal protagonista d’esta localitat de La Ribera Baixa mentre es succeïxen les actuacions de destacats artistes del gènere, tant nacionals com internacionals.

El festival arrancarà divendres a les 20h amb una masterclass de guitarra a càrrec del mestre de les sis cordes Vicent Rebull. Una bona ocasió tant per principiants com per aquells que vulguen perfeccionar la seua tècnica i ampliar coneixements, sempre en clan de blues.

Quan caiga la nit serà el torn de Claptonians, grup tribut a l’aclamat guitarrista Eric Clapton, que farà un repàs als temes més emblemàtics del músic Anglés.

Después de l’homenatge a l’autor de Layla, pujarà a l’escenari Alex Zayas ambla seua banda. Acabat d’aplegar de la seua gira pels Estats Units, el virtuós guitarrista aterra en Corbera acompanyat per una banda de luxe que transportarà al públic a l’autèntic so de Xicago.

Dissabte serà una jornada intensa que començarà al migdia amb una jam-session, on tots els músics tindran l’oportunitat de participar i demostrar les seues habilitats musicals. Després es cuinarà una paella, fent honor a la tradició gastronòmica de la zona.

La vesprada arrancarà amb l’actuació d’Alex “Guitar” Garcia, un estudiós de les arrels del blues que recrea els sons més rurals del Mississipi amb les seues diferents guitarres. The Lazy Tones seran els representants valencians d’esta edició i mos mostraran en directe com sonaven aquelles gravacions de Chess Records als anys 50.

Per culminar la festa bluesera, arribarà la part més internacional. Abans de la mitjanit, la banda francesa Bone Tee & The Slughunters demostraran per què el seu so ha sigut definit com el nou vell blues. I, per tancar la vetllada, el músic nigerià Ras Smaila & Serial Groovaz encendran la nit de Corbera amb el seu afro-freakin’ Funky kosmic soul’n’blues.

O.R.

Programa

Divendres 29 de juny

  • 20 hores. Master-class de guitarra blues amb Vicent Rebull
  • 22 hores. Claptonians
  • 24 hores. Alex Zayas Band

Dissabte 30 de juny

  • 12.30 hores. Jam-Session
  • 15 hores. Paella-Blues
  • 19.30 hores. Alex “Guitar” García
  • 21 hores. The Lazy Tones
  • 23 hores. Bone Tee & The Slughunters
  • 01 hores. Ras Smaila & Serial Groovaz

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.