Espectacular incendi a una indústria de Sollana dedicada a la fusta

Espectacular incendi a una indústria de Sollana dedicada a la fusta

Divuit efectius dels parcs de bombers de Catarroja, Silla, Torrent, Alzira i Cullera treballen en estos moments en l’extinció d’un espectacular incendi produït en una nau d’una indústria de Sollana dedicada a la fusta.

L’incendi ha provocat la natural alarma en la localitat a causa de la gran columna de fum que es podia veure des de diversos quilòmetres de distància. Les flames han anat més enllà de la nau i han pres en un muntanyar de residus que hi ha a prop de la fàbrica.

El sinistre ha començat al voltant de les 14 hores en la nau industrial abandonada ubicada prop de Sollana. Veïns han avisat de manera immediata al servei d’emergències i ràpidament s’han personat efectius i dotacions del Consorci de Bombers. La policia ha recomanat als veïns que tanquen portes i finestres per evitar l’abundant fum provocat pel sinistre.

Sembla que dins de la nau existia una important quantitat de material combustible, per la qual cosa els bombers treballen de valent per a poder controlar el foc. A hores d’ara (17.50) n’hi han afectats uns 10.000 metres quadrats de restes de poda, fustes i brossa de tot tipus. El vent està dificultant les tasques d’extinció, segons el Consorci Provincial de Bombers.

RBi

 


 

 


  1. […] hagut durant els passats dies a una nau industrial de Sollana ha provocat molèsties i pot haver afectat la salut de la població annexa, dels bombers que han […]

    Reply
  2. […] efectius de bombers van tardar quasi vint dies a extingir les flames en l’incendi del passat estiu. Es tracta d’una empresa que acumula tones de residus i que actualment, es troba en concurs de […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.