El Consell de la Joventut de Sueca es defensa davant les acusacions del PP

logo-consell-jovenrut-suecaDes de el Consell de la Joventut de Sueca volem aclarir una mal intencionada nota de premsa que ha fet el Partit Popular de Sueca, embrutant el nom del Consell de la Joventut en una noticia que no te res a veure amb el Consell.

Nosaltres exigim i demanem públicament que es disculpen. En primer lloc volem aclarir que el Consell de la Joventut és un òrgan format per associacions juvenils, entre les quals es troben diverses associacions de la ciutat, algunes polítiques i altres no.

Segon, no ens agrada que juguen amb el nom  del Consell per fer política partidista. És per això que volem aclarir aquesta acusació sense fonaments en esta  nota de premsa en la qual es nomena al Consell: “ Per no esmentar, entre altres ,l’ús i quasi gaudi a títol personal una expressió com ho coneixen a la localitat entre amigatxos del Consell de la Joventut en el qual es va deixar el local inservible” és per això que volem que s’aclareixi a quin acte es refereixen.

Si es refereixen a  un acte en un lloc públic, que diguen quin lloc i també qui organitzava, perquè en aquest cas el Consell sempre que organitza un  acte s’encarrega de deixar els espais en les mateixes condicions en les que se l’ha trobat. Si per altra banda és una empresa qui organitza aquest esdeveniment s’ha de responsabilitzar aquesta. És per això que demanem al Partit Popular i al Sr. José Luis Ribera disculpes públiques al Consell de la Joventut de Sueca per aquesta falsa noticia.

No ens agrada que s’embrute el nom de l’entitat del Consell de la Joventut, una associació que treballa dia a dia per tota la joventut de Sueca i sovint de forma voluntària i gratuïta.

Consell de la Joventut de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada