L’alcaldessa de Sueca retira les competències i el sou al regidor de Festes, Indústria, Começ i Mercats

L’alcaldessa de Sueca retira les competències i el sou al regidor de Festes, Indústria, Começ i Mercats

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, va fer pública ahir la destitució de les seues competències municipals i retira del sou del regidor de Festes i company de la candidatura de Compromís, Pau Roselló.

L’Ajuntament de la capital de la Ribera Baixa ho va anunciar ahir a través d’un breu i confús, per poc concret, comunicat titulat “Nova distribució de competències a l’Ajuntament de Sueca” que reproduïm íntegrament.

Roselló mantindrà l’acta de regidor. L’edició de la Ribera del diari Levante-EMV d’avui atribueix la decisió de l’alcaldessa a “les desavinences entre tots dos es van aguditzar després de l’última iniciativa presa pel regidor, l’organització del festival Rock on the Road, celebrat el cap de setmana passat, els discrets resultats del qual de públic van encendre més els ànims”.

Nova distribució de competències a l’Ajuntament de Sueca

Sueca, 20/06/2018
L’Ajuntament de Sueca ha anunciat este dimecres una nova distribució de les competències dels regidors del govern municipal. Les competències encapçalades fins ara pel regidor d’Indústria, Comerç, Mercats, Activitats i Festes, Pau Roselló, seran assumides per diferents regidors, bé segons l’afinitat amb les àrees que condueixen o bé segons la dedicació que puguen destinar a les noves atribucions. Així, l’àrea de Festes serà coordinada pel regidor de Seguretat Ciutadana, titular de l’Arxiu Històric i de l’Oficina de Promoció Lingüística, Salvador Giménez; les Regidories d’Indústria, Comerç i Mercats quedaran a càrrec del regidor de Turisme, Joventut, Noves Tecnologies, Transparència i Participació Ciutadana, Xavier Masó, i Julio Serra, regidor d’Urbanisme i Obres, assumirà les competències d’Activitats i Ocupació de la Via Pública.

La nova distribució o delegació d’àrees respon a la recent aprovació de la revocació de les competències i sou al regidor Pau Roselló. Segons s’al·lega a la resolució d’alcaldia, la decisió ha estat motivada per motius personals que impossibiliten la permanència de Roselló en el càrrec en tant que l’incapaciten per dedicar-se plenament a la seua ocupació com a edil. L’alcaldessa justifica la decisió anunciada tot amb l’objectiu de garantir l’estabilitat i el bon govern de Sueca, que requereix d’un equip plenament entregat, al 100%, al projecte del govern municipal.

Tant l’alcaldessa com el regidor coincideixen en destacar l’entesa que han mantingut i l’enteniment fluït que ha predominat en la presa d’esta decisió.

Comunicat oficial


 

 1. avatar

  Quin poble més raro, no?

  Reply
 2. […] NOTÍCIA RELACIONADA: 21 juny, 2018. L’alcaldessa de Sueca retira les competències i el sou al regidor de Festes, Indústria, Começ i… […]

  Reply
 3. […] La celebració de l’últim Ple ordinari de l’Ajuntament de Sueca va servir per a aclarir determinats detalls sobre la retirada de competències i sou al regidor de Compromís, Pau Roselló (Iniciativa). Va ser el propi edil qui va aclarir que mai va haver-hi acord mutu amb la primera autoritat, tal com va voler fer creure a l’opinió pública l’alcaldessa, Raquel Tamarit (Bloc), a través d’un ambigu comunicat de premsa. […]

  Reply
 4. […] Roselló fou destituït el passat mes de juny de sou i competències per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit. En aquell moment, un breu, confús i poc concret comunicat oficial parlava de “nova distribució de competències”. […]

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada