La Fira de Comerç i Turisme ‘Tasta el Mareny’ es durà a terme el cap de setmana de sant Joan

La Fira de Comerç i Turisme ‘Tasta el Mareny’ es durà a terme el cap de setmana de sant Joan

El proper divendres 22 de juny tenim la inauguració de la V Fira de Comerç i Turisme “Tasta el Mareny”, que tindrà lloc al carrer Església i serà del 22 al 24.

Al cartell hi han les activitats més destacades de la fira, pero sempre pot sorgir alguna més. Aquesta fira es sobretot una fira encarada al “tapeo”, encara que hi han mes tipus d’empreses, la majoría d’stands i el que li agrada a la gent es poder degustar les diferents tapes a l’espai que habilitem de taules i cadires.

Estem a l’espera que confirmen l’assisténcia el diputat de Carreteres Pablo Seguí, i Xavier Simón, gerent de Divalterra. A més de contar amb molts alcaldes, alcaldesses i regidors/es de pobles de la Ribera Baixa i Alta.

Aquest any tenim expositors nous d’altres localitats, que juntament amb els expositors locals, ens oferiran les millors tapes, els millors serveis i una gran varietat de productes. Podem destacar carnisseries, d’especies com el “Pimentón de la Vera”, bars, fruitería, fustería, detalls per a events, ajuntaments, etcètera.

També es de destacar la II Dansà al Mareny de Barraquetes, on després de l’èxit de l’any passat aquest any repetim amb l’Escola de Danses de la Ribera i Tabalaina, l’espectacle de la Falla Plaça Lepanto de Benetússer i la 3a Passarel·la de Perruquería, on les perruqueríes locals oferixen una gran varietat de pentinats molt bonics.

Ajuntament del Mareny


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.