Sueca busca la millor fotografia de la Setmana Santa local i estatal

Sueca busca la millor fotografia de la Setmana Santa local i estatal
  • L’ajuntament i la Confraria Jesús Natzaré convoquen la XXI edició del concurs nacional

Un any més, l’Ajuntament de Sueca i la Confraria Jesús Natzaré convoquen la XXI Edició del Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa. El certamen, que enguany arriba a la seua 21 edició, busca la millor instantània de Setmana Santa de l’estat espanyol.

En ell podrà participar tota aquella persona que ho desitge, en qualsevol de les dues modalitats establides, bé presentant una fotografia al·legòrica de la Setmana Santa actual, en qualsevol lloc d’Espanya, o bé presentant un reportatge de tres fotografies que reflectisquen també el seguiment o una acció de la festa de la Setmana Santa.

Cada participant podrà presentar fins un màxim de tres fotografies en la primera modalitat i dos reportatges en la segona. Les obres presentades seran inèdites i no podran haver sigut  premiades anteriorment. La imatge serà lliure fins a una taca màxima de 40×50 cm, i les fotografies hauran d’anar muntades sobre suport rígid i, a més, s’hauran de presentar en format digital.

Per a triar els guanyadors, el jurat tindrà en compte criteris d’avaluació com  la creativitat, la qualitat fotogràfica, el seu valor artístic i simbòlic, així com la contribució de la imatge en la promoció de la Setmana Santa.

Els guanyador del concurs, en secció d’ Aspectes de la Setmana Santa obtindrà un premi de 300 euros, el segon classificat de 200 i el tercer premi de 150 euros, a més hi haurà un premi de 100 euros a la millor fotografia realitzada a Sueca. Pel que fa a la secció de Reportatge, el primer premi serà de 300 euros, el segon de 200 i també un premi especial de 200 euros al millor reportatge realitzat a Sueca.

Les instàncies per poder participar es podran presentar fins al dimarts 19 de juny en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament.

O.R.

La fotografia “Bercianos” de José López, de Sax, va obtindre el primer premi l’any passat

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada