La romeria del Centre Cultural Andalús d’Almussafes porta la cultura del sud per tota la població

La romeria del Centre Cultural Andalús d’Almussafes porta la cultura del sud per tota la població
  • L’entitat va celebrar ahir diumenge 10 aquesta activitat, en la qual van participar més d’un centenar de persones

romeria-andalusa-almussafes-juny-2018_2El Centre Cultural Andalús d’Almussafes va celebrar ahir, diumenge 10 de juny, la vuitena edició de la seua ja tradicional romeria.

Més d’un centenar de persones pertanyents a l’entitat es van vestir de festa amb els tratges típics d’aquesta comunitat autònoma per a dur a terme una de les activitats més arrelades en la trajectòria de l’associació, la romeria. En ella, van participar l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i diversos membres del seu equip de govern.

Des de les 10.30 hores, els integrants del Centre Cultural Andalús i els seus familiars i amics van recórrer el camí comprés entre la seu l’entitat i el Parc Rural i pel camí van realitzar diverses parades.

Després de la benedicció de la Verge del Rocío per part del rector, els romeus es van detenir uns minuts en el Parc Central, on els participants van mostrar a la ciutadania els carruatges, els cavalls i la música, elements íntimament lligats a la cultura del sud d’Espanya.

Posteriorment van efectuar un segon alt en el camí per a visitar la residència de la tercera edat ‘La Vila d’Almussafes’, on els interns i internes del centre van agrair aquest detall amb alegria i nombrosos aplaudiments.

Finalment, l’última part del recorregut els va portar fins al Parc Rural, on van gaudir d’un dinar de germanor en la zona verda habilitada pel consistori municipal en la qual una vegada més van concloure la iniciativa amb una exhibició de doma de cavalls i un ball en el qual van sonar els ritmes més característics d’Andalusia.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada