Els multicines de Cullera tornen a obrir portes després de cinc anys tancats al públic

Els multicines de Cullera tornen a obrir portes després de cinc anys tancats al públic
 • L’alcalde, Jordi Mayor, destaca la reactivació de la zona comercial de l’entrada a la localitat

El període de tancament d’empreses a Cullera per la crisi pot considerar-se ja part del passat. Així ho estima l’alcalde, Jordi Mayor, qui va participar la vesprada del dijous en l’acte de reobertura dels multicines de la localitat, rebatejats ara com a Cines Victoria.

Obrin després de cinc anys de tancament quan l’anterior empresa no pogué escapar a l’efecte de la crisi, entrà en concurs de creditors i va acabar abaixant la persiana deixant al municipi sense un dels pilars de la seua oferta d’oci.

La recent adquisició dels cinemes per part d’un fons d’inversió i el lloguer de l’edifici per part de l’empresa Villega-Puerto SL suposen la reobertura de l’espai situat en la zona comercial de Renfe.

Recentment, Carrefour també s’ha instal·lat en esta àrea, ocupant l’antic hipermercat Eroski. Ha fet el mateix la franquícia Burguer King, que ha obert un nou restaurant.

«A poc a poc, la zona es reactiva i passa a ser un dels espais comercials de referència de la Ribera després d’haver transcorregut per un període de crisi», ha destacat Mayor, qui ha assenyalat que «hi ha més empreses interessades a instal·lar-se en la zona».

En eixe sentit, el primer edil ha manifestat que l’arribada inversió privada a la ciutat, especialment durant estos últims dos anys, «acaba amb una etapa de fugida de capitals». «Estem en un nou cicle. S’obrin noves empreses, es crea ocupació, s’enfortix el nostre teixit econòmic i s’amplia l’oferta d’oci, consolidant Cullera com una de les ciutats turístiques de referència de la Comunitat Valenciana», ha manifestat la màxima autoritat local.

Al mateix temps, Mayor ha reiterat el suport del consistori a les iniciatives empresarials. «Els emprenedors saben que compten amb l’ajuntament dins de les nostres competències», ha dit.

Més sobre Cines Victoria
L’empresa Villega-Puerto SL, dedicada a l’exhibició cinematogràfica des de juliol de 1992, compta en l’actualitat amb 5 cinemes (inclòs el de Cullera) amb un total de 28 sales, totes amb l’últim en so i imatge: projectors digitals Dolby en 2D i 3D i so Dolby biamplificat.

En el cas de Cullera, el cinema estava molt deteriorat, a causa del temps que ha estat tancat, per la qual cosa s’ha hagut d’escometre una gran reforma, a més de la inversió pròpia d’adequar tota la maquinària necessària pel que fa a la projecció.

Els cinemes arranquen amb una plantilla de vuit treballadors, amb idea d’ampliar-la al juliol i l’agost.

Seran uns dels cinemes més econòmics de la província amb un preu de 5,90 euros per sessió (60 cèntims més en el cas de les pel·lícules en 3D); 3.90 els dimecres. Des d’este divendres comencen les projeccions amb Jurassic World com a estrena de luxe.

Ajuntament de Cullera


 

 1. avatar

  Mentre, Sueca roman sense cine. Té un cine meravellós (el Lido) però el gasten per a xorrades, com el cine merda, el mim i coses així.

  Reply
 2. avatar

  Ale, ves moderant.

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada