Foto-Club La Imatge d’Almussafes reprèn la seua exitosa marató de fotografia

Foto-Club La Imatge d’Almussafes reprèn la seua exitosa marató de fotografia
  • La iniciativa es durà a terme aquest este dissabte, 9 de juny, en el Parc Central de la localitat durant la Fira dels Tallers i l’Artesania

Dissabte 9 de juny torna a Almussafes una original iniciativa de l’associació ‘Foto-Club la Imatge’ de la localitat que ja es va dur a terme amb èxit en 2008 i 2009. L’entitat ha organitzat per a la citada jornada una nova marató en la qual intentarà fotografiar al màxim nombre de ciutadans de la població.

Aquesta tercera edició de la iniciativa, que es va dur a terme per última vegada fa 9 anys, portarà per títol ‘Fotografiant a veïns i veïnes’ i el seu principal objectiu serà arreplegar documentació gràfica sobre els rostres dels habitants del municipi per a mostrar-los posteriorment en format collage en un panell que quedarà exposat pròximament en el Centre Cultural.

L’entitat habilitarà un stand amb un estudi fotogràfic d’11 a 14 i de 17 a 20 hores en el Parc Central per a dur a terme el tret de les fotografies, que després de la corresponent edició quedaran preparades per a la seua impressió en alta qualitat. Els panells realitzats en 2008 i 2009 són visitats cada dia per moltes persones, per la qual cosa animen a tota la població a acudir per a aconseguir superar el rècord de l’anterior edició.

Fira dels Tallers i l’Artesania
‘Foto-Club La Imatge’ ha decidit reprendre aquest projecte coincidint amb la celebració de la tradicional Fira dels Tallers i l’Artesania que cada any organitza l’Ajuntament d’Almussafes en col·laboració amb les entitats que imparteixen cursos relacionats amb les arts manuals per a celebrar el final de la temporada.

La fira romandrà oberta, igual que l’estand del projecte fotogràfic d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i en ella participarà l’alumnat dels tallers municipals de ceràmica, tall i confecció i pintura i dels organitzats pel Club d’Arts i Oficis, Dones Bolilleres, Associació Tyrius i Club de Ceràmica Almussafes.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.