La platja del Perelló torna a ser distingida amb la bandera Qualitur

La platja del Perelló torna a ser distingida amb la bandera Qualitur

La platja del Perelló ha tornat a ser distingida amb la bandera Qualitur, amb la qual la Generalitat Valenciana reconeix el treball diari que es realitza des de l’Ajuntament perquè el litoral siga sinònim d’excel·lència turística, entesa com la integració de tres conceptes: qualitat, medi ambient i accessibilitat.

L’Alcalde del Perelló, Andrés Fernández Ferrer, va rebre la bandera dilluns al matí de la mà del Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, en l’acte de lliurament de Banderes que ha tingut lloc a la Vila Joiosa.

Un total de 172 platges de 35 destinacions de la Comunitat Valenciana han sigut guardonades amb aquest distintiu, que certifica la qualitat dels seus equipaments, la sostenibilitat mediambiental i l’accessibilitat de les platges.

I és que la platja del Perelló segueix sumant guardons. Any rere any la platja del Perelló renova els seus certificats de qualitat, entre els quals destaca la Bandera “Q” de Qualitat turística, el certificat ISO 14001 de AENOR i la bandera Ecoplayas, gràcies a l’esforç de l’Ajuntament perquè els veïns i turistes gaudisquen de la màxima qualitat de les aigües i arenals, l’excel·lència dels serveis prestats i la seua dedicació en l’execució de mesures dirigides a la protecció del medi ambient i foment de l’accessibilitat en el litoral perelloner.

En l’acte de dilluns, Colomer va destacar que “el repte és voler i valorar la qualitat certificada”, al mateix temps que ha ressaltat “la voluntat humana dels alcaldes, regidors i tècnics de turisme dels ajuntaments que lluiten durant tot l’any per a mantenir la qualitat de les seues platges i no perdre una bandera”, i ha afegit que “els nostres municipis lluiten diàriament per a mantenir l’expectativa i la capacitat d’enamorar als turistes que ens visiten cada any”.

Ajuntament del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada