Els socialistes de Sueca insten al president de la Diputació a realitzar noves inversions en l’Ateneu

Els socialistes de Sueca insten al president de la Diputació a realitzar noves inversions en l’Ateneu

El portaveu del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Sueca, Dimas Vázquez, va convidar aquesta setmana al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, a conèixer de manera detallada emblemàtic edifici modernista de l’Ateneu Sueco del Socorro.

L’objectiu no va ser un altre que apel·lar a la sensibilitat de la primera autoritat provincial, i a la corporació que presideix, perquè es destinen noves inversions. Rodríguez es va interessar per la restauració interior l’immoble amb la finalitat de retornar-li la importància i qualitat que té l’històric emblemàtic edifici.

La Diputació de València ha consignat enguany prop de 80.000 euros per a reparacions en les seues façanes dels carrers Sequial i la Punta.

Aprofitant la visita de Rodríguez, càrrecs institucionals i orgànics del PSPV-PSOE de la Ribera Baixa es van reunir en la Casa del Poble de Sueca per a exposar-li els seus projectes i plans de futur municipals.

Entre els assistents estaven, entre uns altres, Salva Martínez, secretari general de la comarca, Toni González, alcalde d’Almussafes, i alguns membres de la nova executiva local socialista de Sueca.

PSPV-PSOE de Sueca


 

  1. avatar

    Que les facen també a La lealtad, que està molt vell. Subvencions de la diputació a La lealtad, encara que siga privat. I de paso, que tanquen Canal 9, que no está a punt pa res, només que pa aumentarnos els impostos.

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada