Esquerra Unida exigeix a l’alcaldessa de Benicull que òbriga i actualitze la borsa de treball

Esquerra Unida exigeix a l’alcaldessa de Benicull que òbriga i actualitze la borsa de treball
  • El portaveu municipal d’EUPV, Vicent Fayos, exigeix que l’alcaldessa complisca amb la resolució sobre la borsa

L’Ajuntament de Benicull aprovà, per resolució d’alcaldia, signada el 20 de setembre de 2017, una borsa de treball per a la selecció de treballadors desocupats per a netejadors temporals. La duració de la borsa, segons resolució, venia condicionada per la finalització de la mateixa, una vegada es cridava a tots els membres, i, aleshores, es constituïa una nova.

Per al portaveu d’Esquerra Unida és obligatori que s’òbriga una borsa de treball nova, “perquè ja s’ha esgotat l’anterior i la situació de molta gent pot haver canviat, els veïns i veïnes de Benicull han de tindre les mateixes oportunitats. La borsa ha de ser flexible i actualitzar-se perquè així s’aprovà. Una persona que abans estiguera treballant i ara no hauria de poder apuntar-se o, al revés”. A més a més, “l’Alcaldessa ha decidit actuar unilateralment i està cridant una altra vegada a les mateixes persones en compte d’obrir una altra, cosa que l’oposició ja ens hem queixat en el ple”.

“Amparo Giner ha estat incapaç d’aprovar uns pressupostos, continuem amb els prorrogats des del 2016 i no perquè l’oposició no vulgui aprovar-los sinó perquè ella ha estat incapaç de consensuar-los. Ens cridà a una reunió on li traslladarem les nostres propostes, que no va tindre en compte, i ja no ens va tornar a dir res més”, explica Fayos.

El regidor afegeix que tot es complica quan incompleix acords plenaris aprovats per unanimitat i, sobretot, quan és incapaç d’esgotar les partides pressupostàries. “L’any passat de 4.000 euros pressupostats per ajudes socials sols es gastà 1.050 euros. El que demostra que no té gens d’interès ni cap projecte per al nostre municipi, no és capaç de gestionar com cal el nostre Ajuntament”.

Vicent Fayos ha lamentat que l’Alcaldessa de Benicull, Amparo Giner, s’empenye en actuar com si tingués majoria absoluta. “Té els mateixos regidors que Esquerra Unida i que Compromís, hauria de ser conscient que està en minoria, però la seua actitud és just el contrari”.

Per a concloure, el portaveu explica que de seguir amb la mateixa en el proper plenari li demanarem les responsabilitats oportunes.

Esquerra Unida (EUPV) de la Ribera Baixa


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada