Dues persones vigilaran les zones verdes d’Almussafes en un pla d’ocupació de la Diputació

Dues persones vigilaran les zones verdes d’Almussafes en un pla d’ocupació de la Diputació
  • Amb aquest projecte, dirigit a majors de 55 anys, la població reforçarà el control de zones verdes del Parc Rural i el Polígon Industrial Joan Carles I

L’Ajuntament d’Almussafes continua adherint-se a quants projectes sorgeixen per a fomentar l’ocupació en la localitat. L’últim al qual s’ha incorporat és el promogut per la Diputació de València per a la contractació de persones parades majors de 55 anys, un dels col·lectius més castigats en els últims anys per la crisi econòmica.

Gràcies a la col·laboració entre ambdues administracions públiques, el consistori municipal contractarà a dos conserges durant sis mesos al 75% de la jornada, concretament per al període comprés entre el 15 de juny al 14 de desembre d’aquest 2018. Per a açò, la Diputació aportarà 11.470,67 euros, mentre que l’Ajuntament abonarà els 1.684,93 euros restants necessaris per a finançar la iniciativa.

Entre els requisits establits en el programa es troben que el projecte desenvolupat pels ajuntaments se centre en activitats d’interés social i general, per la qual cosa el govern municipal almussafeny ha decidit que les persones seleccionades s’encarreguen de reforçar el servei de control, conservació i manteniment dels espais del Parc Rural i del Polígon Industrial Joan Carles I.

“La Policia Local ha vingut alertant en els últims mesos de diversos fets vandàlics ocorreguts en aquestes dues zones del terme municipal que són utilitzades per a l’esplai i oci dels veïns i famílies en els caps de setmana i festius i volem que la labor d’aquestes persones complemente la vigilància que realitzen les patrulles del cos policial, ja que aquesta solament pot realitzar-se de manera esporàdica perquè no comptem amb efectius per a portar a terme una presència permanent en aquests parcs”, assegura el regidor de Seguretat Ciutadana del Ajuntament d’Almussafes, Faustino Manzano.

D’aquesta forma, en els dies i horaris amb major afluència d’usuaris es durà a terme una presència permanent per a garantir un major control i desenvolupar un millor servei de manteniment i conservació d’aquests recintes.

El Pla d’Ocupació per a majors de 55 anys de la Diputació de València 2017-2018 compta amb una dotació total de 7,3 milions d’euros que la corporació provincial ha distribuït entre les poblacions de València en funció de la seua taxa d’atur per a facilitar la creació d’al voltant de 1.000 llocs de treball per a persones d’aquest col·lectiu. Els 50 municipis de la Ribera han rebut gràcies a aquest programa 1.167.474 euros al llarg d’aquests dos anys.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada