El Consorci de la Ribera posa en marxa un club de producte turístic

El Consorci de la Ribera posa en marxa un club de producte turístic
  • El projecte es presentarà als ajuntaments de la comarca juntament amb el projecte d’estudi i disseny de la xarxa cicloturística comarcal

El proper dijous dia 31 de maig la sala d’actes de la Mancomunitat de la Ribera Alta acollirà la presentació, als alcaldes i tècnics de turisme de la comarca, de dos nous projectes de turisme del Consorci de la Ribera. D’una banda, es presentarà l’estudi i disseny de rutes cicloturístiques i la seua senyalització específica per a la Ribera de Xúquer i, d’altra banda, la posada en marxa d’un nou club de producte a la comarca.

Aquests dos projectes formen part del Pla de Dinamització i Governança Turística, un pla cofinançat per l’Agència Valenciana del Turisme, la Diputació de Valencia, València Turisme i el Consorci de la Ribera, i l’objectiu principal d’ambdós projectes és poder arribar a definir els principals productes turístics de la Ribera de Xúquer per a així poder arribar a una proposta clara i diferenciada que siga atractiva per als visitants.

Així, es presentaran les accions necessàries per a desenvolupar el projecte de creació d’un club de producte turístic amb la finalitat de potenciar la Ribera de Xúquer com a destinació, a més del projecte de creació d’una xarxa de rutes ciclistes i per a vianants d’àmbit comarcal que relacione i afavorisca la cohesió territorial entre els diferents municipis i contribuisca així a la integració i homogeneïtzació de la senyalització turística de la comarca.

Durant la jornada es presentaran els projectes als representants municipals i als tècnics turístics de la comarca i s’exposaran les conclusions preliminars del diagnòstic territorial extretes de la informació facilitada pels diferents ajuntaments. Posteriorment, tindrà lloc un taller grupal amb els representants i tècnics del territori per a la identificació i selecció de les rutes ciclistes i vianants existents a la comarca que més valor podrien aportar al territori per a potenciar-lo com a destinació cicloturística.

El Consorci de la Ribera está format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa i té com objectiu la gestió de convenis de col.laboració entre ambdos mancomunitats i altres organismes. També coordina les àrees d’energia, educació ambiental, promoció econòmica i turisme.

Consorci de la Ribera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada