Jorge Lario, ex-Revólver, en la ‘jam session’ que tanca el curs d’Almussafes d’enguany

Jorge Lario, ex-Revólver, en la ‘jam session’ que tanca el curs d’Almussafes d’enguany
  • L’espectacle se celebrarà avui dissabte a les 20 hores en la Cafeteria del Centre Cultural i comptarà amb els dotze participants en el taller

Aquest dissabte 26 de maig, a les 20 hores en la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes, els 12 participants en la setena edició del taller de Jam Session organitzat per l’Ajuntament de la localitat mostraran l’après durant el curs en un concert especial al que els aficionats al rock podran assistir de manera lliure i gratuïta.

Les classes, que s’ha desenvolupat durant les dues últimes setmanes en la sala d’oci d’aquesta infraestructura pública municipal, han servit als inscrits per a millorar el seu nivell, en uns casos, o per a endinsar-se per primera vegada en aquest àmbit, en uns altres, i, sobretot, per a assajar aquest recital, amb el qual es posarà el punt i final al curs.

Una vegada més, el guitarrista i ex integrant del grup Revolver Jorge Lario ha sigut l’encarregat d’impartir les set sessions amb les quals compta la iniciativa, que aquest 2018 ha arribat a la seua setena edició amb un bon acolliment per part dels amants de la música, atès que la Regidoria de Joventut ha registrat un total de 12 inscripcions.

“Repetim perquè sabem que sempre és un èxit i perquè considerem que és una activitat amb la qual la ciutadania desenvolupa la seua creativitat i les seues inquietuds culturals, una cosa que com a gestors del públic hem de potenciar sempre que tinguem ocasió”, explica l’edil de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes, Davinia Calatayud.

El preu per a participar en el taller, en el qual cada sessió s’ha celebrat de 18.30 a 22.30 hores, ha sigut subvencionat pel consistori, per la qual cosa la tarifa general s’ha fixat en 23 euros, “al que cal sumar posteriorment els diferents descomptes per disposar del Carnet Jove o per estar aturat, per la qual cosa al final el que abonen és totalment simbòlic”, recorda la regidora.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.