El col·legi Luis Vives de Sueca uneix esport i cultura en una mateixa jornada per a la seua comunitat educativa

El col·legi Luis Vives de Sueca uneix esport i cultura en una mateixa jornada per a la seua comunitat educativa

Divendres passat 18 de maig es van celebrar en el col·legi Luis Vives de Sueca dos esdeveniments que van congregar a un gran nombre de participants.

D’una banda, es va celebrar la 38 edició de la Volta a Peu organitzada per l’AMPA del centre. Aquesta edició, a diferència de les 37 anteriors, es va celebrar divendres a la vesprada cercant una major participació de corredors/as. El resultat no va poder ser més òptim ja que es va incrementar un 35% respecte al millor any quant a participació.

La primera Carrera va començar a les 19:30h. amb els esportistes més joves (menors de 4 anys) i successivament es van ser donant les eixides a totes les categories restants (pre-benjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets) fins a arribar a la categoria absoluta que va començar a les 20:30 h.

La gran afluència d’afeccionats va fer que hi haguera un gran ambient durant tota la prova. A més, en el pati del col·legi es van instal·lar jocs i inflables per als més xicotets i tota la jornada va estar amenitzada pel Dj. Ansthef, antic alumne del col·legi.

D’altra banda, una vegada lliurats els diferents premis als tres primers/as classificats i classificades de cada categoria, es va celebrar un concert en directe gratuït a càrrec de la Ateneu’s Big Band en el pati del col·legi que va fer les delícies de tots/as els/as assistents. Es van interpretar peces de jazz i blues durant aproximadament hora i mitja.

D’aquesta manera i en una mateixa jornada, el col·legi Luis Vives va poder unir valors tan importants com a esperit de superació, cultura de l’esforç així com cultura musical i artística. Tot açò dins d’un gran ambient familiar, ja que per a aquest centre la família és un aspecte fonamental del seu Projecte Educatiu i Caràcter Propi.

Col·legi Luis Vives Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada