Denuncien l’empresa de la retirada de residus sòlids urbans de Sueca pel mal estat dels vehicles

Denuncien l’empresa de la retirada de residus sòlids urbans de Sueca pel mal estat dels vehicles
  • El PSPV-PSOE recorda que l’incident del passat dimarts no és un problema puntual com asseguren des del govern local

Treballadors del servei públic de retirada residus sòlids i neteja viària del municipi de Sueca han denunciat l’empresa que encara presta este servei per les deficiències que presenten els vehicles. Els empleats han formalitzat la reclamació a través del sindicat UGT després del darrer incident greu produït el passat dimarts, dia 15.

La queixa presentada pels treballadors el mateix dia que es va produir l’avaria desmunta les excuses argumentades des de el govern local (Compromís i conservadors del GISPM) en les quals parlaven de “problema puntual” i de que “tots els vehicles han superat les revisions de la ITV que es realitzen cada sis mesos”. “No dubtem que hagen superat la preceptiva inspecció, però els fets són el que són”, ha manifestat el portaveu del Grup Socialista Municipal, Dimas Vázquez.

“Els empleats, i també les veïnes i veïns de Sueca, saben molt bé que no es tracta d’un problema puntual i que açò és un fet que per desgràcia ve produint-se amb certa regularitat en diferents punts de la ciutat”, afig Vázquez.

Els veïns de Sueca despertaren el dimarts amb la desagradable imatge dels carrers cèntrics banyats per l’oli que vessava un dels camions de la recollida de residus sòlids urbans. El vehicle va haver de deixar-se estacionat al costat de la Ronda d’Espanya per evitar mals majors. Esta situació es repeteix des de fa un temps, per la precària situació contractual en la qual es troba l’empresa que presta el servei.

Des del PSPV-PSOE de Sueca consideren que açò “és una mostra més de la llarga desatenció dels serveis públics demostrada pel govern local aquesta legislatura”. És per això que demanen del pacte de govern local que donen solució fins que la nova empresa adjudicatària del nou contracte es faça càrrec i renove tot el material que els empleats ja reclamen des de fa temps.

Per últim, els socialistes de Sueca recorden que “els treballadors també estan sent grans perjudicats, ja que el seu salari no millora, i els mitjans per a exercir-ho estan en molt males condicions, ni tampoc s’actua per a millorar-los”. “Després de tres anys de legislatura, tot està igual, o pitjor”, afirma Vázquez.

PSPV-PSOE de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.