Old Càdillac Band, Latintavino i Ani i Julio Rizzi en el ‘Famúsic’ de Favara d’enguany

cartell-old-cadillac-favara-juny-2018L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria d’Educació i Cultura organitza per tercer any consecutiu el cicle de concerts amb format acústic nomenat “Famúsic”.

Aquest any és consoliden uns cicles de concerts acústics que tenen com a finalitat donar a conèixer als músics emergents i poc coneguts de les comarques valencianes que pretenen obrir-se pas al mon musical.

D’aquesta manera a banda de potenciar la projecció professional d’aquests conjunts musicals el públic de tot arreu de les comarques valencianes que venen a presenciar aquestos concerts pasen una estona agradable a l’aire lliure amb un ambient acollidor.

Aquest cicle està dividit amb tres concerts en tres setmanes diferents i consecutives i que en aquesta edició és realitzaran integrament  a la cèntrica plaça Sant Antoni.

El primer grup que iniciarà aquesta tercera edició serà Old Càdillac Band. Conjunt del poble veí de Corbera que ens oferirà diferents versions de cançons molt conegudes per tot el públic.

La segona setmana serà el torn de Latintavino. Aquest grup de la Safor explica histories contades en poesia i música que segur no deixarà indiferent al públic asistent la manera particular de contar histories a traves de la poesia.

Per finalitzar el cicle de concerts Ani i Julio Rizzi ens deleitaran en covers, transformant les cançons  per a donar-li un caràcter molt personal. Aquest duo venen de València amb la particularitat que Ani te les seues arrels que venen de Favara.

El nombrós públic que assistirà acollirà amb gratitud  aquests tipus d’esdeveniments musicals per la molt bona qualitat dels intèrprets i per la iniciativa de l’Ajuntament de Favara en potenciar aquestes
jornades musicals.

  • Old Càdillac Band: 9 de juny a les 20h
  • Latintavino: 16 de juny a les 20h
  • Ani i Julio Rizzi: 23 de juny a les 20h

Regidoria d’Educació i Cultura
Ajuntament de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada