El PSPV de Sueca inicia una campanya per a denunciar deficiències urbanes davant el govern local

El PSPV de Sueca inicia una campanya per a denunciar deficiències urbanes davant el govern local
  • A través de #RecuperemSueca faran arribar proves a l’ajuntament per a demanar la seua immediata solució al mateix temps que les donaran a conèixer en les xarxes socials

sueca-falta-manteniment-carrers-maig_2018Els Socialistes de Sueca han iniciat una campanya de recollida de fotografies i dades sobre deficiències urbanes davant la perllongada i més que evident falta d’atenció de voreres, vorades, llambordes, papereres, enllumenat públic i altres mostres d’abandó per part del pacte de govern local.

Per açò van a activar la campanya “Recuperem Sueca” mitjançant la qual arreplegarem quantes denúncies i fotografies ens facen arribar per a presentar-les periòdicament en el Registre General de l’ajuntament per a reclamar la seua immediata solució. El Grup Socialista Municipal compareixerà com a intermediari mantenint l’anonimat d’aquelles persones que així ho desitgen o en nom de les veïnes i veïns quan ho especifiquen. Al mateix temps es donaran a conèixer a través de les xarxes socials.

PSPV-PSOE local considera que no existeixen motius perquè Compromís i GISPM mantinguen desateses aquestes obligacions, més quan cada any trauen pit pel superàvit com si d’una gran tasca es tractara. “Així s’entén que sobre els diners mentre incomprensiblement augmenten impostos i taxes”, manifesta el portaveu socialista, Dimas Vázquez.

Per als socialistes de Sueca crida especialment l’atenció la gran quantitat de desperfectes existents, en l’extraradi de la ciutat, en les zones d’estiueig de les Palmeres o la Llastra i en alguns punts del centre urbà.

Totes aquelles veïnes i veïns que desitgen fer arribar les seues queixes a través de #RecuperemSueca poden fer-ho a través dels regidors del Grup Socialista Municipal, afiliats al PSPV-PSOE, les xarxes socials que el partit manté obertes o per correu electrònic recuperemsueca@gmail.com

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada