La Guàrdia Civil destrueix un projectil d’artilleria que un veí va trobar en un estable de Cullera

La Guàrdia Civil destrueix un projectil d’artilleria que un veí va trobar en un estable de Cullera

El passat dijous, un ciutadà va acudir a la caserna de la Guàrdia Civil de Cullera amb un projectil d’artilleria de 40mm que havia trobat en un estable de la localitat de Cullera mentre realitzava una neteja.

Una vegada coneguts els fets, l’Equip de Desactivació d’Explosius de la institució armada de València, es van desplaçar al lloc dels fets, comprovant que es tractava d’un projectil d’artilleria destrossador de 40mm al complet dels utilitzats en la Guerra Civil.

El projectil va ser destruït pels agents en una zona indicada per a aquestes tasques. Des de la Guàrdia Civil es recorda que la forma d’actuar davant la troballa d’algun artefacte explosiu consisteix en no tocar, ni manipular l’objecte i avisar immediatament a la Guàrdia Civil a través del 062.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada