CSIF avisa que l’oficina d’ocupació estatal de Sueca té solament la meitat de plantilla

CSIF avisa que l’oficina d’ocupació estatal de Sueca té solament la meitat de plantilla
  • El sindicat explica que tramita cent cites diàries i que urgeix cobrir baixes i vacants

El sindicat CSIF adverteix de la falta d’efectius en la plantilla de l’oficina del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) a Sueca, que ha arribat fins a l’extrem que aquesta setmana únicament compta amb cinc treballadors, just la meitat dels deu que configuren la seua plantilla.

La central sindical avisa de la saturació que pateix aquest servei, que atén la Ribera Baixa i tramita un centenar de cites diàries.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que la falta de cobertura de dues baixes i de substitució de vacances ha agreujat la situació que ja s’arrossega des de fa mesos al no reemplaçar el Ministeri d’Ocupació les vacants existents.

El sindicat avisa, a més, que fins i tot la precarietat pot empitjorar en les pròximes setmanes, amb les vacances d’interins que conclouen contracte al juny.

CSIF reclama reforços urgents al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i li constreny a cobrir les vacants i baixes existents. El sindicat adverteix que la falta de personal impedeix oferir la qualitat assistencial que requereix aquest servei i que els ciutadans demanden.

El sindicat, a més, ja va reclamar al desembre de 2017 un reforç del servei per la quantitat de treball que tramita. Llavors, CSIF explicava que l’oficina de Sueca, amb 215 expedients mensuals tramitats per funcionari, és la que té un major ràtio d’expedients/funcionari de la província.

CSIF


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada