Andrea Galiana Gorris i Zaida Fandós Gorris, elegides Falleres Majors de Sueca 2019

Andrea Galiana Gorris i Zaida Fandós Gorris, elegides Falleres Majors de Sueca 2019

Ahir al capvespre va tindre lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sueca l’elecció de les que seran les màximes representants de les festes falleres de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per a l’exercici 2018-2019.

L’acte comptà amb l’assistència de la Presidenta Nata de la Junta Local Fallera i Alcadessa de la ciutat -Raquel Tamarit-, els alcades de El Perelló –Andrés Fernández- i del Mareny de Barraquetes –Jordi Sanjaime-, la Fallera Major de Sueca 2018 -Tània Sáez- i la seua Cort d’honor, a més de les Falleres Majors Infantils de Sueca dels anys 1986 -Isabel Serra Roselló- i 1987 -Inmaculada Ortells Rodenes-, membres de la corporació municipal, el President de la Junta Local Fallera -Bernardo Garrigós-, el delegat de juntes locals de la Junta Central de València -Ferran Martínez- i els representants de les setze comissions de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

Van presidir l’acte l’alcaldessa de Sueca i el president executiu de la Junta Local. Començà l’assemblea extraordinària llegint el nom de les candidates presentades a Fallera Major Infantil de Sueca 2019: les xiquetes Andrea Galiana Gorris, presentada per la Falla Av. 18 de Juliol; i Andrea Peiró Martínez, presentada per la Falla Bernat Aliño; i d’acord amb les bases de l’elecció es va procedir a realitzar el sorteig. Actuaren com a mans innocents les dues úniques falleres majors infantils que fins a la data havia tingut la ciutat de Sueca, sent Inma Ortells -FMI 1987- l’encarregada d’extraure el nom de l’elegida, sent la xiqueta Andrea Galiana Gorris l’afortunada.

L’alcaldessa de Sueca va procedir a comunicar-li telefònicament la notícia. Per continuar, la Secretària de la Junta, va fer lectura de les candidates presentades a Fallera Major de Sueca 2019: senyoretes Montse Garrigós Máñez, presentada per la Falla Sucro; Cristina Borràs Juan, presentada per la Falla Plaça de l’Ajuntament; Clara Boix Marqués, presentada per la Falla Plaça Cervantes; i Zaida Fandós Gorris, presentada per la Falla Av. 18 de Juliol; i d’acord amb les bases de l’elecció es va procedir a realitzar el sorteig. En aquest cas fou Tània Sáez -FM 2018- l’encarregada d’extraure el nom de l’elegida, sent la senyoreta Zaida Fandós Gorris en qui va recaure l’honor. La Presidenta nata de la Junta Local va ser l’encarregada de comunicar via telefònica la notícia a l’afortunada.

L’acte finalitzà amb unes paraules de l’alcaldessa de la ciutat. Posteriorment, la Junta Local es va traslladar al domicili de les noves Falleres Majors per a comunicar-los personalment la seua elecció i fent-los entrega d’un ram de flors.

JLF de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.