El Foto Club La Imatge d’Almussafes reviu les edificacions en perill d’extinció en la seua Exposició de Primavera

El Foto Club La Imatge d’Almussafes reviu les edificacions en perill d’extinció en la seua Exposició de Primavera
  • Quasi una trentena de fotografies retraten les cases, antics molins i un altre tipus d’edificis del passat, actualment en estat ruïnós

L’associació “Foto Club La Imatge” d’Almussafes acaba de presentar el seu últim treball col·lectiu en la localitat. Seguint el calendari d’iniciatives anuals programades amb la finalitat de compartir entre la ciutadania el talent d’este grup d’aficionats i amants de la fotografia, maig és el mes triat per a promocionar la seua Exposició de Primavera, mostra en què reviuen les cases i edificacions en perill d’extinció.

Juanjo Server, Rorberto Soler, Jose Rovira, Vicente Ludeña, Ximo Torres, Juan Carlos Villajos, Vicente Rovira, Aurelio Olmos, Alfonso Saldaña, Vicent Marco i Mar Magraner són els autors dels 28 treballs exhibits en la sala d’exposicions del Centre Cultural des de divendres passat 11 de maig.

Cada un d’ells ha completat una investigació amb la finalitat de localitzar béns urbans patrimonials ubicats en l’entorn rural valencià i que actualment es troben en un clar estat de deteriorament i ruïna.

Molins, alqueries, cases rurals, antigues ermites i empreses abandonades d’Almussafes, Benifaió, Sollana, El Romaní, Silla i La Marjal, entre altres localitzacions, són algunes de les edificacions que protagonitzen esta mostra de primavera que sensibilitza sobre el pas del temps i el fet de que l’evolució de la societat haja relegat a l’oblit eixe altre paisatge tradicional valencià, dotat d’un valor històric i cultural.

Entre els projectes culturals impulsats des del Foto Club destaquen iniciatives com la “Fotografia setmanal”, els “Expodebats” i  “l’Exposició de la Tardor”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada