Setmana cultural als centres d’educació infantil ‘San José y San Antonio’ de Sueca

Setmana cultural als centres d’educació infantil ‘San José y San Antonio’ de Sueca
  • Menuts, des de bebès fins a sis anys, coneixen els diferents estils musicals i toquen diversos instruments

Xicotets des de de bebès fins a sis anys d’edat prenen contacte durant una setmana amb diferents estils musicals. Els centres “San José i Sant Antonio” i “Sant Antonio” de Sueca, seguint amb el seu projecte d’Educació Primerenca en l’escola, han celebrat del 23 al 27 d’abril una original setmana pedagògica ambientada amb amens ingredients culturals. L’Associació de Pares d’Alumnes és l’encarregada d’organitzar-la i ho fa amb molt encert.

El dilluns ens van visitar el grup “Máñez-Band Trio”, que ens va delectar amb una gran recopilació musical amb peces clàssiques (Mozart, Beethoven, Vivaldi..), cançons de Disney i els últims acords de la Patrulla Canina que tant els agraden als nostres xicotets.

El dimarts Mira Rosana Teatro ens va presentar el seu espectacle “Fa Sol”: La pallassa Pupetes quede embullada en les línies d’un pentagrama i va ser descobrint sons, notes i ritmes. Amb el seu amic Nota ens mostra els ritmes naturals de la vida.

El dimecres ens va venir a saludar el mag “Killo el Pillo”, que no és un mag qualsevol. És un espectacle de màgia infantil educatiu, que fusiona els dibuixos animats i el clown, per açò els xiquets gaudeixen de principi a fi, interactuant i rient sense parar.

A la vesprada, els nostres alumnes de 4 i 5 anys ens van mostrar les seues habilitats amb el violí de la mà del seu professor de música, José Vicente Signes. També comptem amb la presència d’un grup d’antics alumnes que ens van tocar diferents peces musicals al violí.

El dijous vam tenir la visita de ”La Factoria de Sons”: Segons els seus protagonistes, les històries poden ser explicades de moltes maneres, i ells han decidit explicar-les en forma de cançó: jugar amb els nostres mans, danses, ballar com els animals, cercar tresors…

L’últim dia ens esperava “La Gran Vesprada Festiva” i “Ports Obertes”. On van poder gaudir d’una vesprada fantàstica amb tallers a càrrec dels Juniors Sant Pere i la Patrulla Canina.

La participació dels pares en el Mercadito Solidari, situat a l’entrada del Centre, va ser espectacular. Molts van demostrar les seues habilitats culinàries amb riquíssims i apetitosos dolços i salats situats en la “Paraeta” de l’APA. Les finalitats d’aquest mercat ambulant realitzat amb els aportacions dels famílies i coneguts vinculats al Centre, són per a l’Escola Menjador en Athi-River (Kenya), on els religioses Franciscanes del Bon Consell tenen una missió.

Va haver-hi famílies que van aprofitar la vesprada de Portes Obertes per a veure els instal·lacions del Centre i reservar el “Bo Infantil” per al seu fill. No volen perdre l’oportunitat d’educar al seu fill a “San José i Sant Antonio”, Centre amb excel·lents professionals, magnifiques instal·lacions envoltades d’esplèndids jardins i sol, i una extraordinària Qualitat Educativa.

De part de la direcció, de l’equip educatiu i de l’APA donem les gràcies a tots els pares per la seua col·laboració en aquesta magnífica setmana. Pares i Escola formem un Gran Equip!

Us recordem que tenim la matrícula oberta per al curs 2018-2019 i podeu passar a reservar el Bo Infantil per al vostre fill/a.

E.E.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.