Mª Pilar Revert Soriano, triada Reina de les Festes d’Almussafes 2018

Mª Pilar Revert Soriano, triada Reina de les Festes d’Almussafes 2018
  • Al voltant de 300 persones van assistir a la cerimònia pública d’elecció, celebrada el divendres a la nit en el Centre Cultural

La jove María Pilar Revert Soriano serà la màxima representant dels actes festius d’Almussafes al llarg de dotze intensos mesos de regnat, que s’iniciarà durant els festejos del mes de juliol. La proclamació oficial de la Reina de les Festes d’este 2018, proposta per la Falla Primitiva, tindrà lloc el pròxim 6 de juliol davant dels veïns i les veïnes de la localitat.

maria-pilar-revert-reina-festes-almussafes-2018Divendres passat 4 de maig, a les 22 hores de la nit, la sala d’actes del Centre Cultural va acollir la gala de la seua elecció i la presentació de les quatre dames que integraran la seua Cort d’Honor.

L’emoció, l’alegria i els nervis van ser els ingredients principals de la màgica vetlada que es va viure a Almussafes divendres passat dia 4 de maig. Cinc il·lusionades jóvens d’Almussafes, Naira Baixauli, Mar Benavent, Elena Grau, Selena Marí i Mª Pilar Revert, aspiraven a ser la Reina de les Festes 2018. No obstant això, la sort va recaure en la quinta candidata, que va aconseguir el somiat títol representatiu.

L’elecció de la Reina de les Festes és un dels esdeveniments més assenyalats en el calendari anual municipal. Celebrada en la sala d’actes del Centre Cultural, a les 22 hores de la nit, la cerimònia es va inaugurar amb el discurs que que la regidora de Cultura, Teresa Iborra, va dedicar al públic assistent.

L’edil va felicitar les jóvens representants de les festes del passat any i també del present, i va aprofitar la seua intervenció per a donar a conéixer les activitats més destacades i les grans novetats de l’agenda festiva d’este estiu, que es desenrotllarà des de finals de juny i fins a la tercera setmana del mes de juliol.

A continuació, es van conéixer les cinc candidates que esta vegada optaven al títol de Reina i que han estat proposades per diverses associacions i clubs locals: Naira Baixauli Garcerán (en representació de la Falla La Torre), Mar Benavent Grau (dama de l’Almussafes Club de Futbol), Elena Grau Luz (presentada pel Club Esportiu Gimnàstica Almussafes), Selena Marí Zanón (en representació del Club de Bàsquet) i Mª Pilar Revert Soriano (dama de la Falla Primitiva).

Totes elles van rebre un ram de flors i un detall commemoratiu de part de l’alcalde, Toni González, i la Reina de Festes 2017, María Gil, després de desfilar fins a l’escenari. Les aspirants van depositar una papereta amb el seu nom en una urna instal·lada per al sorteig. El moment més esperat de la nit el va protagonitzar l’extracció del paper, a càrrec de la reina ixent, la qual va revelar el nom de la triada que exercirà el càrrec de Regina de 2018.

Una emocionada María Pilar va saludar el públic, entre el qual es trobaven els seus familiars i amics, i va narrar l’orgull i l’honor que suposa participar en tot tipus d’actes mentres es disparaven els coets que anunciaven l’esperada elecció. Per la seua banda, María Gil va aprofitar l’ocasió per a donar-li uns importants consells a la seua successora de cara al regnat que inaugurarà pròximament.

L’acte públic es va clausurar amb el parlament del president de l’executiu, el posterior tir d’un xicotet castell de focs artificials en l’esplanada del Centre Cultural i un refrigeri que es va servir en el vestíbul de l’edifici en honor a la Reina i els seus quatre acompanyants.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografies de Carioca

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.