L’hostaleria de Cullera recupera les jornades gastronòmiques marineres

L’hostaleria de Cullera recupera les jornades gastronòmiques marineres
  • Un total de 17 restaurants oferixen menús de peix i arròs per a donar a conéixer els productes ‘KM 0’ de la localitat

La gastronomia marinera regnarà a Cullera este mes de maig. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament ha recuperat les Jornades Gastronòmiques Marineres, una iniciativa en la qual participen 17 restaurants del municipi i que compta amb la col·laboració de l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Cullera i la Ribera Baixa i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València.

Tots locals adherits oferiran plats basats en els productes del mar que cada dia arriben frescs a la llotja cullerenca. A més, en molts casos es combinaran amb un altre dels ingredients estrella de la localitat, l’arròs.

Del 7 al 13 de maig, es podrà gaudir d’una àmplia varietat de menús d’entre 25 i 35 euros, elaborats pels millors xefs de la localitat amb ingredients de primera qualitat.

Així, els amants del bon menjar podran escollir des d’una extensa gamma d’arrossos mariners fins a plats sofisticats com una foccacia de verat marinada o un caneló de bric  farcit de gambeta i gamba sobre crema de crustacis.

També hi ha innovacions en plats tradicionals com un all-i-pebre de polp i melva; per als qui s’estimen més la cuina de sempre, la carta oferix una extensa gamma de plats i tapes elaborats com tota la vida.

Els locals que participen en la iniciativa són el Baltasar, Casa Nostra, Casa Rocher, Club de Tennis, El Blanco, El Racó by Mariskito, el Racó del Faro, l’Illa, La Mar Salà, La Goleta, Los Olivos, Mar de Oro, Mare Nostrum II, Moto Moto Tapas, Ricardo, Tok Tok i l’Ulisses Piga.

L’objectiu de les Jornades Gastronòmiques és donar a conéixer la singularitat gastronòmica de Cullera i els seus productes de KM 0, a més de l’extensa oferta de bons restaurants amb els quals compta el municipi, una de les seues fortaleses com a destinació turística.

Relat de qualitat
El regidor de Turisme, Javier Cantos, ha destacat que anualment la gastronomia mou  desenes de milers de turistes a Cullera. «Amb este esdeveniment recuperat seguim escrivint un relat de qualitat i identitat pròpia per al turisme de Cullera», destaca l’edil, qui assenyala que, així mateix, «servix perquè uns dels nostres millors emblemes turístics, com són els restauradors, puguen donar a conéixer el nivell aconseguit per la cuina cullerenca».

Les Jornades Gastronòmiques Marineres formen part del Programa 52, de dinamització i desestacionalització turística de Cullera, impulsat pel consistori.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.