Els socialistes de la Ribera Baixa celebren el Primer de Maig a Sueca

Els socialistes de la Ribera Baixa celebren el Primer de Maig a Sueca

El passat 1 de Maig els socialistes de Sueca i de la Comarca de la Ribera Baixa, van celebrar el Dia Internacional dels Treballadors. Un dia el qual l’agrupació socialista local suecana sempre ha celebrat des de la reivindicació de les millores en les condicions laborals del treballador i de l’increment salarial del mateix.

pspv-psoe-sueca-ribera-baixa-1-maig-2018_1L’acte va començar, condemnant la recent e incomprensible sentència de «La manada», que qualifica d’abús el que clarament és una violació.

Dimas Vázquez va indicar que després de que el govern central haja dit que estem en una etapa de recuperació econòmica, aquesta recuperació hauria de repercutir ja en els treballadors, eliminant la precarietat dels seus contractes i millorant els seus salaris, que en molts casos són de supervivència.

El Secretari General socialista també va reivindicar ampliar una major protecció social, ja que uns 2.000.000 de persones, sobreviuen sense cap tipus d’atur ni subsidi. “No es pot permetre que el pes de la crisi seguisca recaent sobre l’esquena del ciutadà, del treballador, ja que cap d’ells han sigut els causants de la mateixa”, va apuntar.

“Ha arribat el moment de rescatar a les persones. Ha arribat el moment de modificar la reforma laboral del PP, que ha convertit el nostre país en la Xina d’Europa, i millorar les pensiones de manera digna”, va afirmar Vázquez.

“Ens enfrontem a un atac ideològic i estratègic que pretén que el que fins fa poc eren drets, ara siguen negocis com l’educació, la sanitat i les pensions. Tot allò que és de totes i de tots, s’està convertint en dividends per les grans empreses”, va recalcar Dimas Vázquez.

“Són necessàries mesures urgents, com una profunda reforma fiscal, l’aposta per un nou model productiu, una política industrial integral, un sistema de formació per a l’ocupació de qualitat, un nou projecte de infraestructures, la persecució del frau i una aposta real per polítiques d’igualtat”, varen recalcar els socialistes en l’acte de l’Ateneu.

La celebració del 1 de Maig a Sueca, es va realitzar com altres anys, en l’Ateneu Sueco del Socorro. Lloc emblemàtic de la nostra ciutat, i que en l’origen de la seua fundació, en 1869, la seua comesa era intentar aproximar culturalment als obrers amb les classes altes de la ciutat.

En la celebració també va estar present el recent elegit Secretari General de la Comarca, Salvador Martínez, que va demanar més que mai, la unitat i la mobilització davant de les injustícies socials.

PSPV-PSOE de la Ribera Baixa


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada