Almussafes celebra el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar amb activitats de conscienciació

Almussafes celebra el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar amb activitats de conscienciació
  • El Consistori Municipal s’ha unit per primera vegada a la commemoració amb el lema ‘Digues no a l’assetjament escolar’

L’Ajuntament d’Almussafes, a través de les seues regidories d’Educació i Polítiques d’Igualtat, ha desenvolupat durant la vesprada d’ahir, dimecres 2 de maig, en l’Àgora del Parc Central de la població una sèrie de tallers, dinàmiques de grup i jocs per a conscienciar al col·lectiu de xiquetes i xiquets sobre el problema de l’assetjament escolar. D’aquesta forma, Almussafes s’ha unit per primera vegada a la commemoració del Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar.

Sota el lema ‘Digues no a l’assetjament escolar’, el consistori municipal ha emprés una campanya amb la qual pretén evitar nous casos i promoure la denúncia dels ja existents. De fet, el cartell editat per l’Ajuntament inclou el telèfon d’ajuda a menors, pares, tutors i educadors, el 900 01 80 18, per a remarcar la importància d’explicar aquest tipus de situacions per a poder donar-los solució.

“Segons un estudi de la Fundació ANAR realitzat en 2017 u de cada tres xiquets reconeix haver sigut testimoni d’una situació d’assetjament escolar en la seua classe i davant aqueixes xifres no podem quedar-nos de braços creuats. Hem d’involucrar-nos al màxim perquè aquesta xacra desaparega de les aules i imperen els valors del respecte, la tolerància i la igualtat”, destaca la regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almussafes, Davinia Calatayud.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.