Rosa Maria Salvador guanyà el Concurs de Dolços de Pasqua de Favara

Rosa Maria Salvador guanyà el Concurs de Dolços de Pasqua de Favara

El passat 29 de març es va cel·lebrar a Favara el  III Concurs de Dolços de Pasqua. La intenció de l’Ajuntament és la de promoure la participació per a promocionar les habilitats culinàries dels veïns i veïnes del poble com a bé patrimonial local i donar a conèixer la varietat de dolços que habitualment s’elaboren en Favara.

En aquesta edició els participants elaboraren els seus dolços amb receptes tradicionals heretades dels seus avantpassats on donen a conèixer les seues habilitats en l’elaboració dels dolços tradicionals.

Amb la presentació dels seus dolços el jurat va estar format per professionals dels forns del poble com el Forn de Tano a més de la  representant local de les Mestresses de Casa Tyrius on puntuaren el sabor, la presentació, la tradicionalitat, el aroma entre altres qüestions.

Els premiats d’aquesta segona edició varen ser Rosa Maria Salvador en primer lloc amb “Braç de gitano”, en segon lloc va ser per a Maria Borras  amb el típic “Arnadí” i el tercer lloc va recaure per a Dolores Miñana amb una “Tortà d’atmetló”.

Els premis de 100 euros, 75 euros i 50 euros en vals de compra, varen ser ben rebuts pels premiats amb els quals van poder realitzar les compres de pasqua en els comerços  d’alimentació de Favara.

Regidoria de Patrimoni
Ajuntament de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada