El Bloc-Compromís de la Ribera Baixa exigeix l’alliberament i gratuitat de l’AP-7

El Bloc-Compromís de la Ribera Baixa exigeix l’alliberament i gratuitat de l’AP-7
  • Acte reivindicatiu i d’agermanament amb militants i simpatitzants de la comarca a Almussafes

El Bloc-Compromís de la Ribera Baixa hem celebrat a Almussafes el dinar anual per a agermanar la militància i simpatitzants de tota la comarca.

Acte en clau reivindicativa, emmarcat dins la campanya per un tracte just  per al poble valencià per part de l’administració central, que enguany ha tingut com a eix central la reivindicació d’una AP-7 gratuïta.

L’acte va estar conduit per Mentxu Balaguer membre de l’executiva del Bloc-Compromís, i Lourdes Moreno en nom del col·lectiu amfitrió donà la benvinguda a Almussafes i va manifestar la importància de la AP-7 en la comarca com a eix viari i que en aquest cas afecta especialment Almussafes pel transit  i els problemes en la CV-42.

Per altra banda, la Diputada de Turisme en la Diputació Pilar Moncho  qui parlà de la funció de la AP-7 per a impulsar el turisme a la comarca, donat que avui en dia el turisme és un motor econòmic important.

Finalment el Diputat al Parlament de Madrid Joan Baldoví va manifestar que la “gratuïtat de l’AP-7” és una reivindicació històrica del valencianisme i un greuge més que patim el poble valencià”. Baldoví també va recalcar el fet que l’AP-7 siga de pagament encareix el cost de les nostres exportacions, i per tant perjudica la nostra economia altament exportadora, front a altres economies de la península que no pateixen aquesta carrega impositiva.

A més va manifestar el seu temor que, en finalitzar la concessió a l’empresa adjudicatària en 2019, l’autopista continue sent de pagament , donat que en reiterades ocasions al Congreso ha preguntat al Ministre de Foment, Iñigo de la Serna, el qual sembre ha evitat dir-li clarament que la autopista serà gratuïta.

La jornada a la que assistiren membres de l’Executiva Nacional i militants de tots els col·lectius de la comarca finalitzà amb un dinar i uns moments de lleure en bona companyia.

Bloc-Compromís


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.