Clemente (PP): “PSPV i Compromís han traït a 975.000 pensionistes valencians per motius ideològics”

Clemente (PP): “PSPV i Compromís han traït a 975.000 pensionistes valencians per motius ideològics”
  • El PP assegura que el Govern inverteix en la comarca més de 55 milions, i destina 550 euros per ciutadans de la Ribera Baixa enfront dels 200 del Consell

El PP va denunciar ahir que PSPV i Compromís “teledirigits per Puig i Oltra, han traït a més de 975.000 valencians en votar en contra de la pujada de les pensions que van d’un 1,6% i fins a 7% en el cas de les pensions de viduïtat, i amb caràcter retroactiu”.

Així ho van manifestar la sotssecretària regional del PPCV i diputada nacional, Elena Bastidas i el senador i membre de la gestora del Partit Popular de la província de València, Antonio Clemente durant una roda de premsa a Cullera on han explicat l’impacte que els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), tindran en la comarca de la Ribera Baixa.

Sobre aquest tema, Clemente assenyalaà que PSPV i Compromís “avui hauran d’explicar la seua deslleialtat als valencians i per què s’han oposat a la pujada de les pensions de més de 975.000 pensionistes de la Comunitat Valenciana, 532.000 de la província de València” perquè, ha explicat, “si la seua esmena a la totalitat haguera prosperat la pujada a les pensions no seria una realitat”.

Així, detallà que les pensions de viduïtat s’incrementaran fins a un 7% a curt termini i un 15% en els pròxims anys, “per la qual cosa, estaríem parlant d’una mica més de 250 euros més per a aquest sector de pensionistes valencians”. En aquest sentit, va indicar que rebutjar aquests PGE és “donar portada al fet que la Comunitat Valenciana tinga les inversions que necessita, al fet que els pensionistes la pujada que demanen, o al fet que les famílies les ajudes que reclamen”, va assenyalar Bastidas.

Clemente digué que els PGE creixen a la Comunitat un 23%, i “si no s’hagueren aprovat com volia Puig i Oltra, estaríem parlant d’uns comptes que hagueren registrat un 23% menys d’inversió”, per la qual cosa “no s’entén que hagen votat en contra” perquè “estan en el discurs del no és no a tot el que faça el PP”.

En aquesta línia, va rebutjar el “boicot” de la Generalitat a obres estratègiques del Govern d’Espanya com la V-21 o el Tren de la Costa, “obres amb pressupostos i consignades però que el Consell ha decidit frenar”. Així recordà que projectes com el Tren de la Costa ha sigut rebutjat en tres ocasions en els Corts Valencianes per PSPV i Compromís.

Obres en la Ribera Baixa de 55 milions
Per la seua banda, la sotssecretària regional del PPCV i diputada nacional, Elena Bastidas, va assenyalar que, en els últims anys, el Govern central ha executat o compromès obres en la comarca de la Ribera Baixa per més de 55 milions d’euros el que significa que mentre el Govern d’Espanya inverteix 550 euros per cada ciutadà, el Consell amb prou faenes destina 200.

En la Ribera Baixa el Govern central “està suplint les manques inversores del Consell”. En aquesta comarca destaquen les obres realitzades en matèria de Medi ambient, com les realitzades en la Platja de Cullera, o les ajudes al temporal o, en matèria d’infraestructures, el Govern preveu projectes com l’A-38 (variant de Sueca-Favara), la variant N-332 o el Pla de Rodalies que ja contemplen les obres en el tram Silla-Cullera i la substitució enclavaments del BAU Cullera-Gandia o l’engegada del Tren de la Costa o la duplicació de via Cullera-Gandia (primera fase Tren de la Costa).

En matèria d’ocupació, destaquen els més de 350.000 euros destinats al projectes de dinamització o entitats locals de zones com Cullera o Llaurí que el Govern ja ha executat.

Mentre açò ocorre, a Sueca la Generalitat “ha dit no a les actuacions de la Justícia o al nou col·lector d’aigües d’Almussafes, l’adequació de la CV-500 o la creació d’una línia d’ajudes a la industrialització, la reparació de l’auditori municipal”, va assenyalar Bastidas.

Partit Popular


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.