Bonig promet al Perelló la reversió de la CV-500 “quan el PP governe a la Generalitat”

Bonig promet al Perelló la reversió de la CV-500 “quan el PP governe a la Generalitat”

El dimecres dia 25 es va celebrar al Perelló un acte al que va assistir la Presidenta Regional del Partit Popular Isabel Bonig acompanyada de la portaveu del Grup Popular de la Diputació de València Mª Carmen Contelles, del diputat Alfredo Castelló i del President comarcal Pedro-Juan Victoria.

L’acte es va desenvolupar en el format “En primera persona” on Isabel Bonig va contestar a les diferents preguntes que li van fer els veïns i veïnes del Perelló.

A més de respondre a preguntes sobre el finançament, educació o sobre la nova Llei de la Policia, cal destacar el seu compromís que quan governe el Partit Popular es milloraran les subvencions per als autònoms i es reduiran notablement l’impost de successions i de patrimoni.

Encara que el compromís més notable i el que més satisfacció va donar als assistents és el que “quan governem arribarà immediatament la línia 25 de l’EMT al Perelló i es revertirà la CV-500 a l’ample de carrils que tenia i es modificarà algun tram amb línia discontínua”.

També cal destacar que Isabel Bonig va reafirmar el seu suport a Juan Botella com a candidat del Partit Popular a l’Alcaldia del Perelló per a les eleccions de 2019, destacant la seua experiència en la gestió i la seua implicació tant al Perelló com en el Partit Popular.

PP del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.