Tretze seleccions autonòmiques de rugbi femení competixen este cap de setmana a Cullera

Tretze seleccions autonòmiques de rugbi femení competixen este cap de setmana a Cullera
  • La localitat costanera acull els campionats estatals de rugbi femení en les categories 7 i S-18

Cullera ja està preparada per a rebre als equips que competiran este cap de setmana per alçar-se amb el triomf en els campionats estatals de rugbi femení de seleccions autonòmiques.

En total, 13 equips jugaran en el camp de rugbi del poliesportiu ‘La partideta’ durant els dies 28 i 29. En horari de 9 a 21 hores, les jugadores, vingudes de tota Espanya, jugaran en les categories rugbi 7 i rugbi S-18.

En la modalitat Seven participaran les federacions d’Andalusia, Astúries, Balears, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia, Madrid, Múrcia, Navarra, País Basc i València.

Esta categoria, també anomenada rugbi a set, es distingix perquè juguen set jugadors en lloc dels 15 habituals i la seua durada és inferior a la d’un partit estàndard, fent possible que els campionats duren solament 1 o 2 dies.

D’altra banda, les federacions de Castella i Lleó, Catalunya, Madrid i València competiran en la categoria S-18.

El regidor de l’àrea, Javier Cerveró, agraïx a la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana (FRCV) i l’ajuntament haver fet de Cullera la ciutat on transcorre este acte esportiu de gran magnitud. A més, es mostra satisfet amb el fet que Cullera siga un punt de referència per a donar visibilitat a l’esport femení.

El dia 27, l’Auditori Municipal serà el punt de trobada de les federacions que seran rebudes oficialment per les autoritats locals.

La Partideta
El camp de rugbi del poliesportiu ‘La partideta’ és un dels millors d’Espanya perquè gaudix de gespa natural, un sòl poc habitual en els camps de rugbi del nostre país que millora l’experiència dels i les esportistes.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.