El Perelló espera l’assistència de més de mil aficionats a la Matinal Motera del diumenge

El Perelló espera l’assistència de més de mil aficionats a la Matinal Motera del diumenge
  • Hi haurà esmorzar, inflables per als més menuts, un mercat moter ambulant i una exhibició de cotxes antics

matinal-motera-perello-2017El pròxim diumenge 29 d’abril, a les 9 i mitja del matí, més d’un miler de flamants motos s’aplegaran al Perelló en un dels esdeveniments més esperats de l’any: la XVI Matinal Motera que porta celebrant-se des de fa quinze anys.

Organitzada per l’Associació Motera del Perelló, s’ha convertit ja en tot un clàssic per als amants del món del motor qui, cada volta en major número, acudeixen cada any a la localitat costanera on es concentra una infinitat d’aquestes esplendoroses joies de dues rodes.

Un dels moments més esperats per veïns i apassionats d’este món és la volta d’honor que durant cada edició realitzen els moters per la població: una oportunitat única per a gaudir de la gran quantitat de motocicletes que existeixen i admirar la seua majestuositat i esplendor. I com cada any, no li faltarà de res a la jornada: esmorzar, inflables per als més menuts, un mercat moter ambulant i una exhibició de cotxes antics que segur et deixarà bocabadat.

I com a colofó d’aquest gran dia moter, se celebrarà un sorteig de productes oferits pels diferents patrocinadors, entre els quals destacaran les invitacions per a degustar els menús de qualitat dels restaurants perelloners.

Ajuntament del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.