El PSPV-PSOE de Sueca assegura que l’estalvi municipal procedeix d’una evident falta de gestió

El PSPV-PSOE de Sueca assegura que l’estalvi municipal procedeix d’una evident falta de gestió
  • Denuncien que l’insuficient manteniment de la ciutat i escasses possibilitats de treball per a desempleats ha servit per a retornar deute a la banca de manera anticipada

xarco-sueca-2018El pacte de govern local de l’Ajuntament de Sueca acaba d’anunciar una bateria d’actuacions quan tan sols falta un any per a les pròximes eleccions. Prometen portar avant aquest pla amb el romanent de tresoreria dels últims anys, després d’amortitzar part del deute amb la banca, i el superàvit de 2017 per un total de 3,5 milions d’euros. D’entre aquestes destaca la quantitat d’1,4 milions d’euros que es gastaran en un conveni directe per a la línia de mitja tensió Benicull-Sueca des de Polinyà de Xúquer.

El Grup Socialista Municipal celebra que el govern local es pose a la feina encara que siga tres anys després de prendre possessió. I lamenta que s’hagen perdut tots aquests mesos per part de Compromís i GISPM que, segons van anunciar en 2015, anaven a cobrar més de l’ajuntament per que anaven a treballar més.

El PSPV-PSOE municipal recorda que el romanent i superàvit que ara asseguren que van a gastar és el resultat de l’evident falta de gestió i planificació continuada demostrada al llarg de tota aquesta legislatura. Quan hi ha voreres i carrers necessitats de reparacions; quan l’atur supera les 2.000 dones i homes; quan el manteniment d’edificis públics i de la ciutat en general deixa molt a desitjar, els responsables d’un ajuntament no poden quedar-se creuats de braços quan hi ha diners en caixa.

L’estalvi acumulat és fruit de la “no gestió” i les previsions de personal unflades artificialment en el Pressupost General. Bona part d’ell ha servit perquè la banca haja cobrat part del deute de manera anticipada per l’imperatiu legal del govern del PP que presideix Mariano Rajoy.

Des del PSPV-PSOE no entenem com no s’ha dut a terme cap pla d’ocupació municipal més enllà dels de les administracions superiors; ni borsa de treball social com s’està fent en altres poblacions; ni cap Taller d’Ocupació per a la formació de joves percebent un salari.

Finalment el Grup Municipal Socialista recorda que el pacte de govern conservador de Compromís i GISPM ha perdut una ocasió d’or per a la participació ciutadana que tant van predicar duent a terme una consulta popular sobre la destinació d’algunes inversions.

PSPV-PSOE de Sueca


 

  1. […] NOTÍCIA RELACIONADA: 21 abril, 2018. El PSPV-PSOE de Sueca assegura que l’estalvi municipal procedeix d’una evident falta de gestió […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada