Mor un home de 33 anys després de caure el cotxe en el qual viatjava a una séquia del Perelló

Un home de 33 anys, de nacionalitat lituana, va morir la matinada de dilluns a dimarts passats després d’eixir-se del camí el turisme en el qual viatjava i caure a una séquia, segons informaren el dimarts fonts de Tràfic i del Consorci Provincial de Bombers.

L’accident es va produir en el camí que duu del Perelló a Sueca per la Muntanyeta dels Sants Eren poc més de la una de la nit quan un turisme en el qual viatjaven dues persones va bolcar en la séquia que feia mig metre d’aigua. Un dels ocupants va quedar atrapat en el vehicle i va ser alliberat per deu bombers dels parcs de Cullera, Silla, Alzira i Gandia.

La unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) que es va desplaçar fins al lloc de l’accident només va poder que confirmar la seua defunció. L’altre ocupant del vehicle, un home de 37 anys, també de nacionalitat lituana, va resultar il·lés, segons fonts oficials.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada