Cullera i la ciutat alemanya de Jever ratifiquen 20 anys d’agermanament i planten l’arbre de l’amistat

Cullera i la ciutat alemanya de Jever ratifiquen 20 anys d’agermanament i planten l’arbre de l’amistat
  • Els alcaldes, Jordi Mayor i Jan Edo Albers, han inaugurat un monòlit commemoratiu al parc de Sant Antoni

Cullera i la ciutat alemanya de Jever van ratificar ahir el conveni d’agermanament que mantenen. Coincidint amb el dia exacte en què, fa vint anys, es va celebrar el conveni entre les dos ciutats, les delegacions de Cullera i Jever van celebrar una festa al parc urbà de Sant Antoni.

En el transcurs de la celebració, els dos alcaldes, Jordi Mayor i Jan Edo Albers, van inaugurar un monòlit, plantaren un arbre per commemorar els vint anys de l’amistat entre les ciutats i ratificaren la seua voluntat d’enfortir els lligams que mantenen.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, va imposar la insígnia d’or de la ciutat a l’alcalde de Jever i li va agrair els seus esforços per mantindre esta relació. Mayor va desitjar que la relació entre les dos ciutats continue sent fructífera en els plànols cultural i social.

Mayor va avançar, a més, que l’agermanament entre les dos ciutats ha produit beneficis també en el plànol econòmic. De fet, l’alcalde de Cullera ha explicat que una empresa hortofrutícola cullerenca té ja Jever com a primera destinació exportadora per als seus productes.

Per la seua banda, l’alcalde de Jever, Jan Edo Albers, va afirmar que és la segona vegada que visita Cullera i va agrair l’hospitalitat dels seus veïns. Albers, juntament amb tres regidors d’esta localitat i altres membres de la delegació alemanya, arribaren dissabte a Cullera, on van participar en els principals actes de les festes, s’integraren en la vida de la ciutat i feren excursions per la zona.

En acabar l’acte, les delegacions de Cullera i Jever varen celebrar una festa a l’aire lliure on es van poder degustar productes gastronòmics d’Espanya i Alemanya.

Els dos alcaldes anunciaren que una delegació de Cullera viatjarà a Jever el pròxim 24 de maig per ratificar també en territori alemany el conveni d’amistat. Es tracta de la mateixa data en què, fa vint anys, les dos ciutats firmaren a Jever l’acord d’agermanament.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.